Lokaal talent trekt naar Voerendaal voor Fijne Tonen Festival op 2 juni!

Lokaal talent trekt naar Voe­ren­daal voor Fij­ne Tonen Fes­ti­val op 2 juni!

Als poppodium zien we natuurlijk graag dat talent uit Parkstad en omstreken een plek krijgt om zichzelf te etaleren en te ontwikkelen. Daarom dan ook deze tip bij de buren!

Na een aantal jaar pauze is het Fijne Tonen Festival op zondag 2 juni vanaf 13:00 terug voor inmiddels al de zesde editie! Tijdens dit gratis toegankelijke festival draait alles om jong muzikaal talent uit eigen regio op de podia van Café de Haas in Voerendaal. Twee podia, om precies te zijn, tijdens een hele zondagmiddag gevuld met muziek!

De line-up gaat van intiem naar hard, van covers naar eigen werk en van soloartiest naar band. Vrijwel alle artiesten hebben een relatie met Stichting Fijne Tonen; door bijvoorbeeld de gitaarlessen of Open Podia die de stichting verzorgt.

7 acts op 2 podia, bij goed weer deels buiten. Op het programma staan The Sexy Neighbours (Heerlen), Martin Saja (Heerlen), High Tide (Voerendaal), Didier Schols (Maastricht), Rabbit Invasion (Voerendaal), Fleur Smits (Voerendaal) en Bronson Superfortress (Heerlen).Het tijdschema is als volgt:

14:00 – 14:30: The Sexy Neighbours
14:30 – 15:00: Martin Saja
15:00 – 15:30: High Tide
15:30 – 16:00: Didier Schols
16:00 – 16:30: Rabbit Invasion
16:30 – 17:00: Fleur Smits
17:00 – 17:30: Bronson Superfortress

Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies