Priest (SE)

Priest (SE)

mysterieuze dark synthpop uit Zweden

Helaas is de Euro­pe­se tour van Priest afge­last van­we­ge aan­hou­den­de onze­ker­he­den rond­om de gel­den­de covid-maat­re­ge­len in Duits­land. We gaan met de artiest op zoek naar een nieu­we datum in febru­a­ri 2023. Tic­ket­hou­ders ont­van­gen het aan­koop­be­drag van hun tic­kets retour.

14 april 2022 Nieuwe Nor
Kleine zaal
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 23:30

Priest is een mysterieuze dark synthpop-act uit Zweden getekend op het Cleopatra label. Een aantal van de leden was ooit 'nameless ghouls' in de bekende metal-act Ghost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de act er vergelijkbare theatrale trekjes op nahoudt. Zo treedt het trio gemaskerd op en vermelden ze als hun doel om 'de mensheid veilig naar de volgende evolutionaire stap te leiden, te weten het samensmelten met machines'. Voorafgaand aan deze tour verschijnt dan ook het nieuwe album met de toepasselijke naam 'Body Machine'.


Sjöblom verzorgt de support-act.


Artist Info
Priest
Priest

Priest is een mysterieuze dark synthpop-act uit Zweden getekend op het Cleopatra label. Een aantal van de leden was ooit 'nameless ghouls' in de bekende metal-act Ghost. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de act er vergelijkbare theatrale trekjes op nahoudt. Zo treedt het trio gemaskerd op en vermelden ze als hun doel om 'de mensheid veilig naar de volgende evolutionaire stap te leiden, te weten het samensmelten met machines'.

Lees verder...
Sjöblom
Sjöblom

Johan Sjöblom Eliot is vooral bekend als een van de oprichters en een van de twee zangers van de Zweedse band THE EXPLODING BOY. Met Sjöblom brengt hij nummers ergens tussen energieke postpunk, passionele wave en melodieuze indiepop.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Een concert is afgelast, krijg ik mijn geld terug?

We nemen contact met je op per e-mail als een concert definitief is afgelast en er geen vervangende datum komt. Je hebt recht op restitutie van het volledige aankoopbedrag. Dit gaat altijd via het kanaal waar je je ticket hebt gekocht. Heb je online je bestelling gedaan via www.nieuwenor.nl, hoef je niks te doen en wordt het aankoopbedrag automatisch teruggestort. Heb je het ticket bij een voorverkoopadres of externe ticketpartner gekocht, krijg je ook op die plek je ticket terug.

GEANNULEERD
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies