Fresku

Fres­ku

In de lucht!

10 juni 2022 Nieuwe Nor
Kleine zaal
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Einde: 23:30

Méér hiphop! Als ons een ding duidelijk is geworden na uitverkochte shows in de Nieuwe Nor in 2012 en 2015, is het wel dat Heerlen klaar is voor deze legend. Met trots presenteren we (misschien wel) de meest veelzijdige man uit Eindhoven: Fresku. Woordkunstenaar, rapper, cabaretier. Deze man kan alles en staat op vrijdag 10 juni in onze grote zaal!

Nadat hij in 2008 het nummer “Brief Aan Kees” uitbracht, gericht aan Kees de Koning, werd hij getekend bij het befaamde label Top Notch. Hier bracht Fresku meerdere succesvolle albums uit waaronder zelfs een album met MocroManiac genaamd Juice in 2017. Dat Fresku meer kon dan alleen muziek maken werd al in de begindagen van zijn carrière duidelijk door de sketches die hij samen met Teemong op YouTube uitbracht. In 2016 debuteerde hij officieel als cabaretier in zijn one-man show ‘Welkom bij de Fresku show’. Stoppen met het maken van muziek deed hij nooit, en in oktober 2021 bracht hij zijn laatste plaat “In De Lucht (deel 1)” uit. Een album gebaseerd op intuïtie en 'hetgeen er in de lucht hangt’.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies