Death Before Dishonor (USA)

Death Befo­re Dis­ho­nor (USA)

+ Chain Reaction (BE) + Reverse The Flow

26 juni 2022 Nieuwe Nor
Kleine zaal
Open: 18:30
Aanvang: 19:00
Einde: 23:00

**Het werd wel weer eens tijd voor een goed hardcore-affiche in de Nieuwe Nor. Daarvoor gaat Death Before Dishonor uit Boston, USA op zondag 26 juni zorgen. 's Avonds, want 's middags kun je met je ticket voor deze show al terecht in Café Bluff. Samen organiseren we deze dag onder de naam 'Mijnstreek Hardcore Blowout'. Een opmaat voor weer veel meer hardcore in Heerlen. **

Death Before Dishonor
Death Before Dishonor maakt sinds het begin van de jaren 2000 een naam in de hardcore-scene. Ze speelden talloze shows over de hele wereld met onder meer Madball, Agnostic Front en Terror, en bracht drie volledige albums uit op Bridge Nine. Hun laatste album uit 2019 heet 'Unfinished Business' en daarop laten ze horen dat ze er nog lang niet klaar mee zijn om jullie omver te blazen met een keiharde live show.

Als supports spelen het Belgische Chain Reaction en Reverse The Flow uit onze eigen Mijnstreek Oost.

Mijnstreek Hardcore Blowout
Wat doe je als er op één dag twee hardcore shows gepland staan in een straal van 200 meter? Dan maak je er gewoon één gezamenlijk event van, verdeeld over twee locaties. Café Bluff presenteert i.s.m. De Nieuwe Nor en Black Gold Productions "Mijnstreek Hardcore Blowout" vanaf 14:00 uur in Bluff en 's avonds in de Nieuwe Nor. Met je ticket voor Death Before Dishonor heb je gratis toegang tot de middag-shows.

De deuren van Bluff gaan om 14:00 uur open en er zijn de volgende show:
15:30 - 16:00 Selfish Hate
16:30 - 17:00 Perfect Sky
17:30 - 18:00 Eyes Of Tomorrow

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies