Music and Business

Music and Business

Upgrade Your Gigs

16 oktober 2022 Nieuwe Nor
Open: 13:30
Aanvang: 14:00
Einde: 17:00

Ben je een muzikant die meer optredens wil? Heb je (internationale) tour-ambitie? Kom dan op zondag 16 oktober snaar de Nieuwe Nor, want dan vindt de masterclass “Music & Business: Upgrade Your Gigs” van Pop In Limburg plaats! Tijdens dit panel staat het regelen van optredens en touren centraal. Daarbij kijken gaan niet alleen naar Nederland kijken, maar ook naar Duitsland en België. Tijdens het panel krijg je praktische tips, zodat je jouw volgende optreden meteen kunt regelen! In het panel zit o.a. Michel Ponsart (muzikale community Farrm).

Waarom meedoen?
Als muzikant, band dj of producer wil je je muziek het liefst met de wereld delen. Maar als je nog niet zo bekend bent met en/of nieuw in de popscene is de vraag: hoe pak ik dit aan? En hoe zorg je ervoor dat je ook over de grens kunt optreden, zoals in België en Duitsland? Programmeurs van cafés, podia en festival ontvangen dagelijks talloze mails met aanbiedingen voor hun programmering. Hoe zorg je ervoor dat jij eruit springt of jezelf aantrekkelijker maakt, zodat jij in je favoriete zaal of op dat vette festival kunt spelen? In deze masterclass leer je van de ervaringsdeskundigen wat je wél en niet moet doen in je zoektocht naar optredens in Nederland én over de grens.

Locatie en tijd
De sessie vindt plaats op zondag 16 oktober.
Locatie: Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen.
Tijd: 14.00 tot 17.00

Deelnemen
Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 14 oktober a.s. via deze link: https://forms.gle/EJUbmynfrHKYftci6 (Let op: je schrijft je individueel in, niet als act. Dus kom je met vier personen van één act, vul dan alle vier het formulier in!)

Deze activiteit wordt georganiseerd door Pop In Limburg

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Meld je aan
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies