Impulse D&B ft. 1991 & Buunshin

Impul­se D&B ft. 1991 & Buunshin

22 oktober 2022 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Einde: 05:00

Na een knallende, turbulente editie met Kanine afgelopen mei is** Impulse D&B** terug! Met deze keer niet één, maar twee hele dikke headliners... 1991 en Buunshin zijn van de partij op 22 oktober!

1991 (UK)
Als deel van het vierkoppige 'Worship' collectief (Sub Focus, Culture Shock, Dimension en 1991) heeft Fred Webb, oftewel '1991', in korte tijd snel zijn strepen verdiend in de D&B scene. In 2016 lanceerde hij zijn eerste EP op het label MTA Records van Chase & Status en daarna ging het snel. In 2017 had hij de award van 'Best Newcomer' te pakken bij de D&B Arena Awards en sindsdien heeft hij geen gas terug genomen! Zijn samenwerking met Netsky en Sub Focus alsook zijn remixen voor onder andere Basement Jaxx, Axwell en Mylo hebben al bewezen dat 1991 "here to stay" is. De track met de pakkende melodie "Full Send" heeft tevens al miljoenen plays vergaard op Spotify met de nodige support van andere D&B DJ's... Met zijn debuutalbum 'Odyssey' dat recent is uitgekomen op 22 juli, ziet de muzikale toekomst er rooskleurig uit voor de Brit. 👏 Luister 'm hier!

Buunshin
Ook op eigen bodem heeft Nederland al vaker bewezen het nodige drum 'n bass talent in huis te hebben. De Nederlander Buunshin is daar dan ook een prima voorbeeld van! De Rotterdamse Ferry Mellegers brak in 2019 door met zijn debuut EP op het label DIVIDID van Imanu en Abis en genoot al snel support van oa. Noisia, Phace, Mefjus en Camo & Krooked. Zo bracht hij ook al werk uit op Mau5trap (van Deadmau5!), Vision (van Noisia) en Neosignal. Recentelijk heeft hij zelfs nog met de legendarische DJ Fresh de knallende samenwerking 'Dancing in the Dark' uitgebracht. Het meest recente werk is zijn "Steel Wings" EP waarin hij weer zijn trademark-sound laat horen met daarin de nodige verfrissende sounds van bijvoorbeeld "I'm Okay" of "Make Money" met The Caracal Project... 🙌 Buunshin is een rijzende ster om in de gaten te houden. Luister hier!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies