My Baby

My Baby

albumtour 'Sake Sake Sake'

09 december 2022 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Einde: 22:30

Het Amsterdamse trio MY BABY is terug met een nieuw album en tour waarmee ze op vrijdag 9 december 2022 de grote zaal van de Nieuwe Nor aandoen. De opvolger van het succesvolle 'Mounaiki' heet 'Sake Sake Sake' en is een dansplaat met een exotische mix van rock, blues en dance. Voor de eindmix werkte MY BABY samen met Steve Dub, 5-voudig Grammy-winnaar en bekend van zijn producties voor Chemical Brothers, Daft Punk en The Prodigy. Ondanks de modernere sound en ruimte voor meer electronica hadden de nummers op 'Sake Sake Sake' écht alleen door het trio geschreven kunnen worden. En hoe positief 'Sake Sake Sake' muzikaal ook klinkt, toch is de onderliggende boodschap somber en zet het album aan tot denken: we leven in een wereld waarin we vervloekt lijken door ons onvermogen om te veranderen.

MY BABY
My Baby bestaat uit Cato van Dijck, Daniel “daFreez” de Vries en Joost van Dijck. Nog voor debuutalbum My Baby Loves Voodoo! verscheen (2013) had My Baby al getoerd als begeleidingsband van funkheld Larry Graham. Na een prachtshow op Eurosonic Noorderslag in 2014 schoten ze meteen door naar de grootste Europese festivals. Op Glastonbury in 2015 stonden ze maar liefst zeven keer geprogrammeerd! De zegetocht duurde voort in de daaropvolgende jaren en bereikte behalve heel Europa ook Nieuw-Zeeland (waar Daniel is opgegroeid) en Australië, en ook de VS (2019). De rauwe, soulvolle vocalen, gitaarpartijen die druipen van de gospel en de blues en de stuwende beats brengen My Baby uitverkochte zalen en talloze awards waar ze maar komen. Na een (corona)tijd van betrekkelijke en verdiende rust zijn ze nu dus terug met een nieuw album!

** Support: M ft. M **
Dit experiment blaakt van energie, van blijheid, van avontuur! Marike Jager en haar Fender gitaar, geïnspireerd door de stuwende, crappy beats zoals alleen drummer Martijn Bosman ze bedenkt. Haar melodieën in dialoog met zijn trommels en zelfgebrouwen sounds. Dit kersverse duo is nergens te plaatsen, maar hint met dwarse ritmes, samenzang en puntige gitaarriffs naar St. Vincent, Talking Heads, Fiona Apple, en ja, ook The White Stripes.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies