Disco Tropicana

Dis­co Tropicana

Zomers Carnavallen in Heerlen!

19 februari 2023 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 04:00

Vijf Nieuwe Nor Nachten lang dompelen we tijdens CarNORval poppodium NIEUWE NOR onder in dance-muziek. Zondag 19 februari na de 'Groëete Optóch' is het Disco Tropicana time! 🌴

Steek jezelf dus in je meest tropische outfit, want we maken een tripje naar de tropen! Onze Gulpener Grote Zaal wordt omgebouwd tot Disco Tropicana, de meest tropische discobar die je deze koude carnaval gaat tegenkomen. Verwacht de lekkerste tropische house, een tikkeltje carnavaleske samba de Janeiro beats, maar ook de allergezelligste disco-meezingklappers! 🪩

Disco Tropicana's carnaval special is een welkome afwisseling na een lange dag boordevol met optochten en carnavalsmuziek. Lekker samen 'loco loco' op de heerlijke tropische carnavalssongs, terwijl we later op de avond ook zeker de handjes in de lucht doen op de wat stevigere groovy house beats. En dat in de allermooiste, allernieuwste zaal van de stad! 🙋‍🙋

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Disco Tropicana. Minimumleeftijd: 18 jaar]

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies