Amber Broos (BE) + Milo Spykers (BE) + Hush & Sleep

Amber Broos (BE) + Milo Spy­kers (BE) + Hush & Sleep

NNN presents!

11 maart 2023 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 05:00

Op zaterdag 11 maart nodigen we met Amber Broos en Milo Spykers een paar van Belgische grootste talenten uit. Verwacht heerlijke melodische techno, gecombineerde met een stevige, ravey underground sound. Samen met support van lokale helden Hush & Sleep en Jessie Dols wordt dit een Nieuwe Nor Nacht voor in de boeken.

Amber Broos
Deze 19-jarige (!) Leuvense DJ is niet meer weg te denken uit de Belgische muziekscene. Met o.a. shows op Tomorrowland (2022), Pukkelpop (2022), We Own The Night en Lokerse feesten bewees ze dat ze terecht een van de opkomende talenten binnen de mondial DJ scene genoemd mag worden. Ze combineert tech house, melodic techno en peak time techno in knappe mixen én met feeling voor haar publiek. Als producer maakte ze naast eigen nummers (Revelation (2022), Idolize, Watch me) ook al remixen voor o.a. Bonzai legende Yves Deruyter. En alsof dat nog niet genoeg is, is ze iedere zaterdagavond te beluisteren op StuBru met haar show UNTZ.

Milo Spykers
Iedereen die Milo Spykers achter de decks heeft gezien, weet dat deze ervaring even krachtig als liefdevol kan zijn. Vanaf de start van zijn carriere in de Antwerpse underground scene in 2016, eiste hij de aandacht van elke raver op. Opgroeien deed hij omringd door de vinyl collectie van zijn ouders en dit had een grote impact op hem. Grote delen van zijn sets bestaan nog steeds uit de korrelige ziel van techno's originele vinyl platen. Omdat geschiedenis ertoe doet, maar de toekomst ook.

Support: Hush & Sleep + Jessie Dols

[Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle dingen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of via een terminal in onze foyer te gebruiken.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een code die je zelf bepaalt. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de kassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Eventix werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies