Impulse D&B ft. Friction (UK)

Impul­se D&B ft. Fric­ti­on (UK)

Exclusieve show van deze D&B legende in Nederland!

14 april 2023 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 05:00

We hebben de CarNORval editie nog maar net verwerkt en we staan alweer klaar met de volgende knaller. We kunnen moeilijk geloven dat we hem naar Heerlen gehaald hebben maar hij komt toch echt! Één van dé eindbazen achter de wheels of steel; FRICTION!

Je kent hem misschien van een van zijn vele hits zoals; ´By Your Side', 'Falling Down', 'Good to Me', 'Set me Free' en 'Weed & Wine'. Hij draait al jaren mee in de top van de industrie en wordt vaak in één adem genoemd met Andy C (2009 in Heerlen, Shoutout DNNB!) en A.M.C. (2019, remember!?) als het aankomt op de best gewaardeerde DJ's achter de draaitafels en als het aankomt op techniek en selectie van zijn tracks. Ook is hij al jaren de baas achter het bruisende Shogun Audio en Elevate Records (voor het ruigere veegwerk). Ondertussen heeft hij ook twee albums op zijn naam en samenwerkingen met grote namen in de scene waaronder; Metrik (Ultrafunk), Kanine (Your Love), Dimension (Kinetic), Bou (Seizure).

Zijn vaste kracht op de microfoon Linguistics is ook weer van de partij om jullie te voorzien van de nodige lyrics en ophypend commentaar! Van de grootste festivals in de V.S., Nieuw-Zeeland en Europa, naar een tussenstop in het pittoreske Heerlen? Dit wordt magisch!

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Impulse D&B. Minimumleeftijd: 18 jaar.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies