Rockabilly Breakout ft. Batmobile

Rock­a­bil­ly Break­out ft. Batmobile

Rock & roll baby!

29 april 2023 Nieuwe Nor
Open: 16:00
Aanvang: 16:00
Verwachte eindtijd: 21:30

Zijn jullie er klaar voor om helemaal los te gaan Daddy O’s? Maak je dan klaar voor Rockabilly Breakout! Dit wordt een heerlijk rockabilly feestje met optredens van bands als Batmobile en Messerchups. Swing er op los bij de heerlijke live-optredens of bezoek de rockabilly markt met vintage kleding, accessoires, barbiers en een tattoo-artiest! Dus kom langs en ‘let the good times roll’ op Rockabilly Breakout, koop nu je kaarten!

Batmobile
Een heerlijke rockabilly band opgericht in 1983. De band begon met het spelen van nummers van bekende artiesten zoals Elvis Presley, Johnny Burnette en Gene Vincent, maar besloot later om eigen originele muziek te maken. In 1985 brachten ze hun eerste album uit en kregen daarmee internationale erkenning. Ze tourden in de tweede helft van de jaren 80' en de eerste helft van de jaren 90' door diverse landen en introduceerden ook hun eigen unieke stijl van Rock 'n Roll genaamd 'B-music' (een parodie op 'B-Films'). Nu, jaren later, blijven ze nog steeds touren en brachten in maart 2017 een 'bangin' album uit, 'Brand New Blisters'.

Messer Chups
Maak je klaar om te griezelen met Messer Chups! De groovende psychobilly band uit Rusland, opgericht door Oleg 'Gitaracula' en Svetlana 'Zombierella'. Met Rockin' Eugene op drums hebben ze al een wereldwijde impact gemaakt. Recentelijk zijn ze getekend bij toonaangevende garage rock label MuSick Recordings. Hun nieuwe album 'Taste The Blood of Guitaracula' zal ervoor zorgen dat zult schreeuwen om meer! Mis de ultieme horror-surf ervaring met Messer Chups niet!

Supersonics
High speed roots en rock-n-roll! De sound van Supersonics is stevig en rauw en wordt geleid door de twee lead-gitaren die een unieke mix creëren in toon en elkaar perfect aanvullen op die manier. De ritmesectie is strak en stevig, met grote, energieke drums en een contrabas die ervoor zorgt dat het geluid van de band erg percussief en ritmisch is en swingt. De bandleden hebben allen dan ook jarenlange ervaring binnen het rockabilly / rock ’n roll / blues / jazz en country genre. Een solide basis voor een brede roots band!

The Renegade Bandits
Vier delinquenten die tijdens de pandemie zich bij elkaar gepakt hebben om de verveling tegen te gaan. Ze hadden meteen elkaar en de muziek gevonden. Beinvloed door muziek uit de jaren 50' en 60' typeren ze zich met 'twanging' gietaren, stampende baslijnen en een heerlijke sound.

Rockabilly Markt
Vintage kleding, een barber shop, tattoage artiesten en nog veel meer! We maken snel bekend wat er allemaal te doen zal zijn op de 'Rockabilly Market'.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies