Damian Wilson

Dami­an Wilson

Hope is alive

02 mei 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:30
Verwachte eindtijd: 22:30

Op 2 mei zal de veelzijdige Engelse zanger Damian Wilson ons podium aandoen! Met zijn hartstochtelijke stem en verbinding met het publiek, biedt hij een unieke en enerverende ervaring. In zijn 30-jarige carrière heeft Damian zes solo-albums uitgebracht en ook drie albums als duo. Hij is een enthousiaste frontman voor rockbands en heeft over de hele wereld getoerd.

Hij is een liedjesschrijver en zanger die bekend staat om zijn verkenningen in verschillende genres en wordt beschouwd als één zeer veelzijdige zanger. Open voor wat zijn pad kruist, heeft hij een avontuurlijke carrière gehad in de afgelopen 30 jaar. Damian balanceert zijn solo-carrière als singer-songwriter met het zijn van een energieke frontman voor rockbands en gastzanger. Hij heeft over de hele wereld getoerd als frontman van bands zoals Rick Wakeman's ERE en Threshold (helaas heeft dit hem permanente oogbeschadiging opgeleverd, maar zijn gehoor is nog steeds perfect).

Hij heeft op de meest prominente podia in het VK opgetreden, tijdens zijn 2-jarig verblijf als hoofdrol in Les Misérables en ondersteunende tours zo divers als Tony Hadley en Ozzy Osbourne. Damian's live optredens worden gekenmerkt door zijn oprechte stem en verbinding met het publiek, of hij nu zingt in de club om de hoek of in de Royal Albert Hall. Hij zal elke gelegenheid aangrijpen om van het podium te duiken!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies