Hard in Heerlen: PSYCHONAUT

Hard in Heer­len: PSYCHONAUT

Break the consensus

25 mei 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

De Belgische progressive/post-metalband PSYCHONAUT is terug met hun langverwachte tweede album "Violate Consensus Reality". Na het succes van hun debuutalbum "Unfold The God Man", dat bijna 3.000 keer op vinyl is verkocht en al drie keer is herdrukt, verstevigt dit nieuwe album hun positie in de Europese metalgemeenschap.

Het album neemt luisteraars mee op een viscerale reis door ons collectieve menselijke bewustzijn, met explosieve riffs, indrukwekkende vocalen en complexe maar pakkende composities. De band distantieert zich van het idee dat de mensheid fundamenteel slecht is en omarmt in plaats daarvan de visie van een nieuwe beschaving geworteld in het idee dat we deel uitmaken van een levend, heilig universum. Het album is ruw, meedogenloos en prikkelt de zintuigen op een manier die zeldzaam is voor conceptalbums.

PSYCHONAUT heeft eerder opgetreden op grote Belgische festivals en is al support geweest voor bands zoals Amenra en Brutus. Mis je kans niet om ze live te zien en hun transformerende muziek zelf te ervaren!

support voor PSYCHONAUT wordt verzorgd door TAKH (B)

TAKH is ontstaan in 2015 toen The Black Heart Rebellion de getalenteerde Annelies Van Dinter uitnodigde als gastmuzikant op het album 'people when you see the smoke'. Met een gezamenlijke passie voor sombere en intense muziek, geïnspireerd door Swans, Low en Woven Hand, hebben ze samengewerkt aan een gloednieuw, zelfgetiteld debuutalbum dat uitkomt op Consouling Sounds records in mei 2023. Bereid je voor op een meeslepende en rauwe luisterervaring die je ziel zal doen trillen!

Promotie voor Hard in Heerlen wordt gerealiseerd in samenwerking met Headbangers Parade en The Rock Online.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies