MADOUX

MADOUX

Pre-Pinkpop Show!

09 juni 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 21:00
Verwachte eindtijd: 22:00

MADOUX heeft met het winnen van de Limburgse Popprijs de begeerde openingsslot van Pinkpop 2023 verzekerd! Maar voordat zij haar spectaculaire Pinkpop show geeft, staat ze 9 juni op het podium bij Nieuwe Nor.

Ze maakt donkere en dromerige alt-popsongs en brengt een mix van akoestische instrumenten en diepe elektronica gelaagd met haar kenmerkende, etherische en betoverende zang. Deze combinatie zorgt voor een sensationele live-show! Haar sound is geïnspireerd door artiesten als Ane Brun, London Grammar en Oscar & the Wolf. Afgelopen jaar speelde ze shows door heel Nederland, waaronder op Bruis festival én Bevrijdingsfestival Limburg.

MADOUX maakte haar debuut in 2021 met de EP ‘’Leave me blind’’. Het album snijdt onderwerpen aan ontsnappen aan de realiteit en overgelaten worden aan je eigen instincten. MADOUX hoopt met haar muziek troost te bieden aan mensen die zich kunnen vinden in haar teksten.

Artist Info
Madoux
Madoux

A singer/songwriter who crafts dark and dreamy alt-pop songs, MADOUX is making her debut in 2020 with a first single titled "Runner". Inspired by Ane Brun, Oscar and the Wolf, Alanis Morissette and Warhaus, MADOUX started writing songs in her teenage bedroom after picking up the old, classical guitar her grandfather had left her. She started writing on a range of subjects, from her parent's heartbreaking divorce to the ups and downs of teenage love affairs - finding solace in the music and laying bare her inner world for the first time. She went off to study music at the renowned Rock Academy in the city of Tilburg, the Netherlands, where she deepened her love for indie music, songwriting and singing. She'd grown up in a household full of music, her father a big vinyl collector of bands such as Talking Heads, Fleetwood Mac, and the Beatles, her mum a former singer and big fan of David Bowie - who also introduced her to a range of female fronted acts such as Alanis Morissette and Skunk Anansie. However it was Pink Floyd's "Wish You Were Here" that turned her life around by striking a chord so deep that she realized music would be at the heart of her life moving forward. In 2018 she took some of her self-recorded demos to Hamburg-born, Amsterdam-based producer Benjamin Rheinlander (Celine Cairo, Dave Buddha) and together they started working diligently on the MADOUX sound - a moody mix of dreamy acoustic instruments, deep electronica and analog synths layered with her distinctively ethereal, spellbinding vocals. Signed to Amsterdam boutique label IVY Records Amsterdam, MADOUX is ready to enter the scene with her carefully crafted sound and intriguing live act in 2020.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies