Damiën van Elburg & Band

Dami­ën van Elburg & Band

'Peace Of Mind' Release Tour

22 juni 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Damiën van Elburg

Damiën van Elburg is een jonge singer-songwriter, vaak omschreven als een oude ziel. Zijn oprechte americana, country en folksongs zijn geïnspireerd door Johnny Cash en John Prine en luister je met je ogen dicht hoor je misschien zelfs Elvis. Samen met zijn band blaast hij het traditionele jaren 50-repertoire nieuw leven in.

"Stay Away From That Whiskey" is een van de nummers die ook lovende kritieken kreeg buiten Nederland en vermeldde Damiën in de Top 100 countryartiesten die wereldwijd op de radio werden gedraaid wereldwijd. "De gelijkenis met Johnny Cash is meer dan treffend", aldus Dagblad ‘De Limburger’, maar Damiën wil graag zijn eigen liedjes en geluid naar buiten brengen.
Na twee nummer één hits in Limburg werd het tijd voor een album en binnenkort is het eindelijk zover! Het debuut album van Damiën van Elburg genaamd “Peace Of Mind” komt uit op 12 mei.

Onlangs bracht Damiën nog een single uit van dat debuut album genaamd “Don’t Think I Can Call This Planet My Home”. Een dag later stond ook deze single op nummer 1 in de Limburgse 10. Tijdens de shows van de release tour worden deze nieuwe, originele nummers uiteraard ten horen gebracht. Ook de voorgaande hits en covers van artiesten zoals Johnny Cash en John Prine zullen niet ontbreken. Een gloednieuwe show van Damiën van Elburg (& Band).

Support: Jop Dorris

Jop Dorris is een aanstormende Nederlandse pop-countryartiest. Na zijn periodes in de Verenigde Staten, waarin hij zijn songwriting naar een hoger niveau heeft getild, is deze artiest sinds zijn terugkeer vanuit zijn hometown Venlo hard aan de weg aan het timmeren als songwriter en performer. Inmiddels is de jonge Nederlander zich aan het ontwikkelen van songwriter naar volwaardige pop-countryact met full band. De songs die Jop uitbrengt behelzen een mix van catchy refreintjes en teksten die rechtstreeks uit het hart komen.
Zijn debuutalbum ‘Here I Am’, gereleased in december 2022 kan rekenen op veel aandacht in binnen- en buitenland. Jop omschrijft zelf zijn sound als een met pop op smaak gebrachte new countrysound met invloeden als die van Luke Combs, Taylor Swift en Chris Stapleton.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies