Maid of Ace

Maid of Ace

Four-of-a-kind

10 augustus 2023 Café Bluff
Open: 19:00
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 01:00

We hebben een knaller van een optreden voor jullie bij onze vrienden van Café Bluff! Maak je klaar voor een avond vol adrenaline gevulde punkrock met de vier zussen van Maid Of Ace! Deze dynamische band heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en heeft enkele indrukwekkende mijlpalen bereikt. Ze scoorde een hit met 'Bone Deth' uit 2014 met meer dan 500.000 views op Youtube. Ze gaven een optreden op het Glastonbury-festival in 2015 en hun laatste album 'Maid In England' verdiende een plek op nummer 9 van de 'Top 50 Albums of 2016' van 'Vive Le Rock' magazine.

Deze hard-hitting siblings zijn al sinds de zomer van 2005 bezig met het uitbrengen van hun merk van luide en stoere muziek. Geboren en getogen in Hastings, Zuid-Engeland, hebben Alison, Anna, Abby en Amy allemaal dezelfde initialen 'ACE' - en met vier 'aces' in een pak kaarten was de naam 'Maid of Ace' snel gekozen.

Ze staan het meest bekend om hun on-stage energie en rauwe woede, maken wereldwijd furore en ze zijn nog lang niet klaar!

Support voor Maid of Ace wordt verzorgt door de Rabbids!

De Rabids are back in town! Deze band is ontstaan tijdens Groezrock, toen bassist Senna, gitarist/zanger Jentof en drummer Kristof besloten om een punkband te beginnen. Met de toevoeging van ritmegitarist Yannick ontstond hadden ze hun sound te pakken. Zangeres Jytte, Philip op trombone en James op trompet brengen de skavibes en maken deze band compleet. Geen foutgespelde konijnen, maar punkers in hart en nieren. Met heerlijke ska- en punkriffs, een mix van eigen nummers en covers, brengen ze je al dansend en zingend dichter bij het podium.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies