Block(after)Party

Block(after)Party

Tot in de late uurtjes!

02 september 2023 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 04:00

Tijdens Klein.Berlijn kun je al overdag genieten van al het moois wat de Block Party te bieden heeft. Maar ook in de late nachtelijke uurtjes zetten we dit (nu al) grote feest door!

"𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘪𝘵𝘺, 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯, 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘮𝘶𝘻𝘪𝘦𝘬, 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘬𝘭𝘦𝘥𝘪𝘯𝘨, 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘳𝘦𝘨𝘦𝘭𝘴. 𝘋𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘉𝘭𝘰𝘤𝘬 𝘗𝘢𝘳𝘵𝘺 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘴𝘵𝘢𝘢𝘵. 𝘒𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦, 𝘪𝘯𝘵𝘪𝘦𝘮𝘦 𝘧𝘦𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘶𝘳𝘣𝘢𝘯 𝘫𝘶𝘯𝘨𝘭𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘦𝘯 𝘤𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶𝘮."

In Heerlen wordt het concept Block Party omarmd als een initiatief van Kakauwlovers en Fly Conceptstore, in samenwerking met DJ's uit de omgeving. Net als de vroegere blockparties in New York gaan wij terug naar de basis met lokale artiesten waarbij we samen genieten van de beste disco, house en alles wat daar tussenin valt, in een gezellig en intieme setting.

L I N E - U P
* Pinda Power
* Duif
* It Takes 2 To Techno [modular live set]
* Roy Habets & Wings

T I C K E T S
Voor de bezoekers overdag is er een mogelijkheid om via de organisatie een toegangsbewijs te claimen voor de afterparty. Overige kaarten zijn voor €6,50 (incl. fee) te kopen via de ticketlink.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies