Hard in Heerlen: Carach Angren

Hard in Heer­len: Carach Angren

EXCLUSIEVE NL SHOW!

09 september 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Ervaar een angstaanjagende avond vol horror en theater met Carach Angren tijdens de enige show in Nederland! Hun nieuwste album 'Franckensteina Strataemontanus' is hun meest flamboyante en meeslepende werk tot nu toe. Het brengt het gruwelijke verhaal van Conrad Dippel, de alchemist die Mary Shelley's 'Frankenstein' inspireerde, tot leven.

Carach Angren heeft hun geluid uitgebreid voor een betoverende ervaring. Gierende gitaren vermengen zich met sinistere soundscapes en meeslepende melodieën, ondersteund door weelderige keyboards en majestueuze orkestraties. Het feit dat Till Lindemann (Rammstein) en Peter Tägtgren (Pain) de compositietalenten van Clemens "Ardek" Wijers hebben ingeschakeld, getuigt van zijn uitzonderlijke vakmanschap. Seregor's raspende en krijsende vocalen vormen een krachtig contrast, terwijl Namtar met zijn krachtige en intrigerende drumwerk de muziek voortstuwt.

Met 'Franckensteina Strataemontanus' heeft Carach Angren een nieuwe intensiteit en theatrale kracht bereikt. Laat je onderdompelen in hun beklemmende wereld terwijl ze je meenemen op een unieke reis. Laat je betoveren door dit meesterwerk.

Support voor Carach Angren wordt verzorgt door Misanthropia
Misanthropia, een Nederlandse symfonische black metalband, belicht de duistere kant van menselijke geschiedenis. Met hun album "Omertà (2016) richtten ze zich op de Amerikaanse onderwereld van de jaren twintig. Nu, met "Convoy of Sickness", verkennen ze de Nederlandse en Belgische criminele geschiedenis van de late jaren zeventig tot heden. Het nieuwe album bouwt voort op het vorige werk en toont hun vooruitgang in grootsheid en kwaliteit. Het onthult de onderwereld en hoe die samenwerkt met de bovenwereld. Hun muziek varieert van bruut tot melodisch.

Hard in Heerlen wordt gepromoot in samenwerking met The Rock Online!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies