Goldkimono

Gold­ki­mo­no

Relaxte pop met surfer/hiphop vibes

12 oktober 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:15

Achter de artiestennaam Goldkimono gaat de Nederlandse producer & singer-songwriter Martijn ‘Tinus’ Konijnenburg schuil, maker van relaxte pop met een hiphop/reggae-vibe.

Hij heeft een neus voor catchy liedjes met een zonnig karakter. Martijn Konijnenberg rijgt de hits aan elkaar als producer en liedjesschrijver. Onder de naam Leaf schreef hij al de vrolijke Top10-hit ‘Wonderwoman’ (en verkocht hij de Nieuwe Nor in 2007 uit), maar ook onder de wereldhit ‘Firestone’ van Kygo staat zijn handtekening. Ook schreef Martijn Konijnenberg nummers voor Anouk, Diggy Dex en Van Vezen. Nu over Goldkimono, want onder deze naam brengt hij dan eindelijk weer eigen muziek uit. Op zijn debuutalbum – en perfecte zomerplaat – ‘The Legend Of The Goldkimono’ (2022) klinkt de heerlijke hippie-feel van Goldkimono’s woonplaats Venice Beach door. De release van opvolger ‘Something Out Of Nothing’ staat voor september dit jaar op de planning. Tot dan nestelt de single ‘Lost Inside My Head’ (3FM Megahit én Radio 2 Topsong ) zich als een oorwurm in je hoofd. Begin juni nog op Pinkpop en op 12 oktober a.s. in onze kleine zaal!

Time table
20:00

Doors Open

20:30

Yori Swart

21:30

Goldkimono

Artist Info
Goldkimono
Goldkimono

Hij heeft een neus voor catchy liedjes met een zonnig karakter. Martijn 'Tienus' Konijnenberg rijgt de hits aan elkaar als producer en liedjesschrijver. Onder de naam Leaf schreef hij al de vrolijke Top10-hit 'Wonderwoman' (en verkocht hij de Nieuwe Nor in 2007 uit), maar ook onder de wereldhit 'Firestone' van Kygo staat zijn handtekening. Ook schreef Martijn Konijnenberg nummers voor Anouk, Diggy Dex en Van Vezen. Nu over Goldkimono, want onder deze naam brengt hij dan eindelijk weer eigen muziek uit. Op zijn debuutalbum - en perfecte zomerplaat - 'The Legend Of The Goldkimono' (2022) klinkt de heerlijke hippie-feel van Goldkimono's woonplaats Venice Beach door.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies