The New Roses (DE)

The New Roses (DE)

Stadionrock in een nieuw jasje

20 oktober 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

The New Roses uit Wiesbaden, Duitsland, beklimmen onstuitbaar de hitlijsten met hun vierde album 'Nothing But Wild'. Naast het podium gedeeld te hebben met rocklegendes zoals Kiss en Scorpions, hebben ze ook succes behaald met hun vorige album 'One More for the Road'. Hun nieuwe album en single werden uitstekend ontvangen.

Ze hebben al duizenden mijlen getourd, alleen al in 2019 zijn er meer dan 300 shows gehouden op club- en festivalpodia in heel Europa, met hoogtepunten zoals optredens op Hellfest, Sweden Rock, Wacken Open Air, Masters of Rock, Hardrock Hell, Winterstorm en de UEFA Champions League finale. The New Roses is een van de weinige Duitse rockbands met internationale aantrekkingskracht. Hun muziek combineert verschillende genres en wordt beschouwd als de hedendaagse versie van stadionrock.

support: Moon Shot
Moon Shot, bestaande uit voormalige leden van Disco Ensemble, Children of Bodom en Lapko, kwam in 2020 samen. In 2021 brachten ze hun debuutalbum "Confession" uit, gevolgd door succesvolle singles zoals "Big Bang" en "Blood Looks Cool". Het album wordt gekenmerkt door oprechte rockmuziek, geïnspireerd door klassiekers en gericht op een stralende toekomst, en werd met veel enthousiasme ontvangen tijdens hun tournee door Europa.

The New Roses wordt gepresenteerd in samenwerking met Rooster Rock Promotion.

Time table
20:00

Doors open

20:30

Moonshot

21:45

The New Roses

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies