Hard in Heerlen: Conservative Military Image & The Young Ones

Hard in Heer­len: Con­ser­va­ti­ve Mili­ta­ry Ima­ge & The Young Ones

Oi oi oi!

24 oktober 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Chicago-based hardcore outfit Conservative Military Image brengt de echte punk weer naar de voorgrond. Recht voor zijn raap brengen ze de typerende Oi!-sound weer naar de voorgrond in 2023. Met klassieke punk riffs en stoere verhalen uit het dagelijks leven brengen ze nummers waar iedere hardwerkende ziel zich in kan vinden.

Met iedere release proberen ze steeds weer wat harder te duwen en wat meer te provoceren - dat is natuurlijk ook wat echte punk is! De band brengt in de lente hun eerste studio album 'Casual Violence' uit. De galmende gitaren en aanstekelijke muziek die deze nieuwe release typeert staat garant voor circle pits en chaos!

support voor Conservative Military Image wordt verzorgt door The Young Ones!

Deze jongens geven homage aan de Oi! classics. Deze Maastrichtse onrust-stokers kwamen oorspronkelijk samen om gratis bier te krijgen maar zijn na 8 jaar stilte, een reunie en een nieuwe drummer gegroeid tot alles dat je bij een oldschool hardcore show wilt. Hard, snel en ze nemen zichzelf vooral niet te serieus!

promotie voor Hard in Heerlen wordt verzorgd in samenwerking met The Rock Online en Headbangers Parade!

Time table
20:00

Doors open

20:30

The Young Ones

21:30

Conservative Military Image

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies