WINKLER [album-presentatie]

WIN­K­LER [album-pre­sen­ta­tie]

klinkende naam uit Heerlense muziekscene presenteert LP vol rock n roll, americana en country

02 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Zanger en liedjesschrijver Ralph Winkler (The Crox, Rolling Beatles en Hey Angie) uit Heerlen heeft dit jaar zijn eerste album met negen eigen nummers en één cover afgeleverd: ‘Closer to your heart’. Een zorgvuldig afgewogen mix van dampende rock n roll, gestileerde Americana en rake country. Het album is op vinyl geperst, wordt in de Nieuwe Nor gepresenteerd en zal daar dan ook te koop zijn.

Eerder dit jaar stelde Ralph het album al exclusief voor in de Tent van Lex tijdens het uitverkochte Parkcity Live festival en dat leverde een spectaculair optreden op in een volle tent. Ralph gaat het hele album live spelen met zijn band W I N K L E R, met daarin een aantal klinkende namen uit Heerlense rockscene!

Bezetting:
Drums: Hans Keuls
Bas: Erik Sleijpen
Toetsen: Ivo Rosbeek
Gitaar: Jop Peters
Gitaar en Leadvocals: Ralph Winkler
Achtergrondzang: Angelique v. Schendel / Maud Knubben / Ad Gooren

Het voorprogramma wordt verzorgd door Ernest Peters & band.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies