Terra Nova

Ter­ra Nova

Voor het eerst in Heerlen!

10 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 05:00

Op vrijdag 10 november mogen we wederom een nieuw collectief in onze zaal verwelkomen. En niet zomaar een collectief, want Terra Nova, een bruisend gezelschap gevestigd in Maastricht, weet ook de weg naar Heerlen te vinden. Dit collectief bestaat uit gepassioneerde organisatoren van zowel intieme clubavonden als grootschalige openluchtfestivals, met als doel de lokale muziekscene te verrijken met vernieuwende geluiden.

Het diverse muzikale aanbod omvat genres als house, techno, ambient en experimentele elektronische muziek. Bij Terra Nova geloven ze sterk in de kracht van diversiteit binnen de elektronische muziek, en daarom streven ze naar een zorgvuldig samengestelde line-up die een breed scala aan muzikale smaken bedient.

Wat Terra Nova uniek maakt, is onze nauwgezette selectie van locaties. Van industriële lofts tot groene parken, elke plek wordt met zorg gekozen om een toffe atmosfeer te creëren die perfect past bij het karakter van het evenement. En daar voegen we op 10 november Nieuwe Nor aan toe!

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Terra Nova Events. Minimumleeftijd: 21 jaar.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies