Sam Hofman

Sam Hof­man

powered by Nachtbrakers!

11 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 04:00

Nachtbrakers is de nieuwe, super toegankelijke eclectische popavond van poppodium Nieuwe Nor. En jullie zijn de Nachtbrakers. Own jij de nacht? Dan kun je hem bij de Nieuwe Nor komen claimen. Na twee heerlijke edities nodigen we op zaterdag 11 november niemand minder dan Sam Hofman uit. Proost met je vrienden op de start van het Carnavalseizoen en verwacht house, hip hop, r&b, guilty pleasures en meer! Elke editie staan de allerbeste DJ’s voor je klaar om jouw avond tot een onvergetelijke te maken.

De 27-jarige Sam Hofman is een 'rising star' met bekendheid door heel Nederland. De afgelopen tijd heeft hij zich gestort op het DJ'en, een passie die hij al sinds jonge leeftijd heeft, en lanceerde hij zichzelf later online. Maar dat is niet alles, want samen met zijn broertje Rijk begon hij in 2021 'BROERS' - een comedy podcast met verhalen die de twee broertjes meemaken. De podcast werd al snel zeer populair en was in no-time de nummer 1 podcast van Nederland. Zo wonnen ze in 2022 de Gouden Podcast-prijs tijdens het Gouden RadioRing-gala. Sam heeft ondertussen meer dan 127.000 volgers op Instagram, een podcast die op nummer 2 in de hitlijsten staat en elke week weer de nummer 1 aflevering van Nederland is. Kortom, de multi-getalenteerde Sam Hofman is hard op weg een nog grotere persoonlijkheid te worden en we verwelkomen hem met open armen in Heerlen!

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar.

Time table
22:00

Doors open

22:00

Zeff

01:00

Sam Hofman

02:00

Nova b2b Bouchez

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies