Gothminister (NOR)

Gothmi­nis­ter (NOR)

Ministry of Goth Metal | + King Satan (FIN) + Psycholies (IT)

12 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Op 12 november 2023 brengt het Noorse industrial metal project Gothminister de schaduwen van het verleden naar Poppodium Nieuwe Nor. Gothminister, geleid door muzikant Bjørn Alexander Brem, heeft sinds de release van hun debuutalbum 'Gothic Electronic Anthems' in 2003 een grote groep fanatieke volgers opgebouwd.

De muziek van Gothminister is een unieke combinatie van harde industrial metal, elektronische elementen en gotische thema's. De diepe, loodzware vocalen van Brem en zijn gedurfde composities hebben hem de status van een ware meester in het genre opgeleverd.

Gothminister heeft door de jaren heen succesvol getourd en op festivals gespeeld, en hun albums zijn in Noorwegen en Duitsland in de hitlijsten terechtgekomen. Het is dan ook geen verrassing dat de release van hun nieuwe albums 'Pandemonium' (2022) en 'Pandemonium part II: The Battle of the Underworlds' (2023), gemixt door Henning Verlage (Unheilig, Eisbrecher), een langverwacht hoogtepunt is voor fans.

support: KING SATAN (FIN)
Deze Finse industrial metalband staat bekend om hun filosofische benadering van Satanisme en Occultisme, gecombineerd met donkere humor en nihilistische absurditeit. Hun unieke genre-fluide muziekstijl omvat elementen van electro-industrial, melodic death metal, dance en zelfs symfonische black metal.

KING SATAN heeft al drie volledige albums uitgebracht en meerdere singles die viraal zijn gegaan in Finland en Duitsland. Hun energieke live shows zijn niet te missen en hebben hen naar prestigieuze festivals als Tuska Open Air en Nummirock Metal Festival gebracht. Ze hebben daar bovenop het podium al mogen delen met bekende acts zoals Pain, Carpenter Brut en Pertubator!

support: PSYCHOLIES(IT)
PSYCHOLIES is een vierkoppige industriële dark glammetalband uit Bari (Italië), opgericht in 2014. Hun sound is een mix van Industrial Metal, Softcore, Dark en Glam, samengevoegd tot een unieke en onmiskenbare stijl.

Time table
19:00

Doors open

19:30

Psycholies

20:25

King Satan

21:30

Gothminister

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies