Vissa Events

Vis­sa Events

Paling komt met al zijn vrienden naar Heerlen!

17 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 04:00

Ja, je leest het goed! Pestcore eindbaas Gladde Paling komt met zijn 'babypaling' concept Vissa naar Heerlen! Na legendarische hostings op festivals als Tomorrowland, is het nu de beurt aan ons.

Toen Gladde Paling zijn langverwachte debuutalbum 'Dansmuziek' uitbracht, kon een spetterende release party natuurlijk niet ontbreken. In samenwerking met het gerenommeerde Tilburgse poppodium 013, presenteerde hij zijn gloednieuwe palingsound aan een enthousiast publiek en gaf hij gelijkgestemde creatievelingen een welverdiend podium. Deze albumrelease groeide uit tot een daverend succes, waardoor Paling en zijn vrienden zich geroepen voelden om dit concept verder uit te breiden en door het hele land te touren. Zo werd VISSA geboren. Sindsdien heeft VISSA menig podium, zowel in binnen- als buitenland, op zijn kop gezet met hun unieke sound en energieke performances.

L I N E - U P:

  • 🎣Gladde Paling ft. Parsa
  • 🎣Vieze Asbak
  • 🎣Funkhauser
  • 🎣Merow
  • 🎣Keptain

Mis deze onvergetelijke avond niet. Tickets zijn nu direct verkrijgbaar. Dit wil je niet missen!

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Vissa Events. Minimumleeftijd: 18 jaar

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies