'Booch? Binnen!' ft. Glue Trip (BR), Later. (FR) en Sparkling (DE)

Booch? Bin­nen!’ ft. Glue Trip (BR), Later. (FR) en Spark­ling (DE)

ontdekfestival met nieuwe internationale acts!

18 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 18:30
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 22:15

Onder de naam ‘Booch? Binnen’ presenteert ontdekfestival Booch? in het clubseizoen nieuwe internationale acts die je een echt festivalgevoel geven. Tijdens de eerste editie op 18 november 2023 ontdek je drie heerlijke dansbare acts: de Braziliaanse psychedelica van Glue Trip, de Franse electro van Later. en de poppy rockband Sparkling uit Keulen! Laat je verrassen!

Booch? Binnen!
Om dat heerlijke gevoel van Booch? vast te houden presenteren we elk kwartaal drie internationale acts voor (bijna) niets. Maar dan moet je er wel snel bij zijn: in de week van de aankondiging claim je je gratis tickets. Daarna worden de tickets elke maand één euro per act duurder. Dus zorg dat je nú bestelt en ontdek de acts van morgen!

De line-up van de eerste editie:

Glue Trip (BR)
Glue Trip is een muzikaal project van de Braziliaanse muzikant Lucas Santa Cruz. Met drie uitgebrachte albums en hits als "Elbow Pain" (17 miljoen keer bekeken op Youtube) en "La Edad del Futuro," is Glue Trip een begrip in de hedendaagse Braziliaanse psychedelische muziek in Brazilië en over de hele wereld.

Sparkling (DE)
Sparkling debuteerde in 2019 met het album ‘I Want To See Everything’ met daarop de spectaculaire energiebom 'Something Like You'. Wij moesten denken aan een springerige Britse band als Maximo Park en The Maccabees, maar dan met een volvet Duits accent. Al zingen ze soms ook in het Frans én hun moedertaal. Het trio ontmoette elkaar op de kunstacademie in Keulen en wist de afgelopen jaren de nodig potten te breken op invloedrijke internationale radio (BBC), festivals (Eurosonic en SXSW). Door samen te werken met producers uit de kringen van LCD Soundsystem en Hot Chip en door meerdere remixen van o.a. Digitalism beweegt hun sound zich steeds meer naar electronica. Hun nieuwe album ‘We Are Here To Make You Feel’ (2023) is dan ook voer voor iedereen die graag een dansje waagt.

Later. (FR)
Goed opgelet tijdens het bingewatchen van Emily in Paris? Wellicht klinkt de muziek van Franse band Later. je dan bekend in de oren. Hun laid-back funkliedje ‘Back To Heaven’ kwam in seizoen drie van de show voor, en kreeg een mooi plekje gekregen op hun zonnige debuutalbum Walking On The Line (maart 2023). Dat debuut klinkt voornamelijk relaxed en zonnig, en vist uit dezelfde vijver als L’Impératrice en Parcels. Nudisco, relaxte funk, electro: het is duidelijk dat de band een voorliefde heeft voor de zeventiger jaren. En gelijk hebben ze.

Time table

Zaterdag 18 november

18:30

deuren open

19:00

Later.

20:05

Sparkling

21:15

Glue Trip

22:15

verwacht einde

Artist Info
Sparkling
Sparkling

Sparkling debuteerde in 2019 met het album 'I Want To See Everything' met daarop de spectaculaire energiebom 'Something Like You'. Wij moesten denken aan een springerige Britse band als Maximo Park en The Maccabees, maar dan met een volvet Duits accent. Al zingen ze soms ook in het Frans en hun moedertaal. Het trio ontmoette elkaar op de kunstacademie in Keulen en wist de afgelopen jaren de nodig potten te breken op invloedrijke internationale radio (BBC), festivals (Eurosonic en SXSW). Door samen te werken met producers uit de kringen van LCD Soundsystem en Hot Chip en door meerdere remixen van o.a. Digitalism beweegt hun sound zich steeds meer naar electronica. Hun nieuwe album 'We Are Here To Make You Feel' (2023) is dan ook voer voor iedereen die graag een dansje waagt.

Lees verder...
Later.
Later.

Goed opgelet tijdens het bingewatchen van Emily in Paris? Wellicht klinkt de muziek van Franse band Later. je dan bekend in de oren. Hun laid-back funkliedje 'Back To Heaven' kwam in seizoen drie van de show voor, en kreeg een mooi plekje gekregen op hun zonnige debuutalbum Walking On The Line (maart 2023). Dat debuut klinkt voornamelijk relaxed en zonnig, en vist uit dezelfde vijver als L'Imperatrice en Parcels. Nudisco, relaxte funk, electro: het is duidelijk dat de band een voorliefde heeft voor de zeventiger jaren. En gelijk hebben ze.

Lees verder...
Glue Trip
Glue Trip

Glue Trip is het muzikale project onder leiding van de Braziliaanse muzikant Lucas Santa Cruz. In 2013 begonnen als experimenteel opnameproject, werd Glue Trip al snel uitgenodigd voor hun eerste liveoptreden bij het Prata da Casa-project (SESC Pompeia). Met drie uitgebrachte albums en virale hits als "Elbow Pain" (17 miljoen views op Youtube) en "La Edad del Futuro", is Glue Trip in Brazilie en over de hele wereld een referentie geworden voor hedendaagse Braziliaanse psychedelische muziek. Met het in juli 2022 uitgebrachte album "Nada Tropical" laat de band een volwassenheid zien en verstevigt daarmee de volgende stap in een carriere waar ze al tien jaar aan de weg timmeren. De band verwerkt steeds meer hun Braziliaanse roots in hun composities en op dit album werken zij samen met grote namen uit de Braziliaanse muziek, waaronder maestro Arthur Verocai, zangeres YMA uit Sao Paulo en de muzikanten Otto en Felipe S uit Pernambuco. Met verschillende internationale tours achter de rug, waaronder uitverkochte shows in Londen en Parijs tijdens hun laatste tour, is Glue Trip bezig met een gestage opmars en bouwen zij een solide achtergrond op. Ze staan bekend als een van de meest interessante en innovatieve muzikale projecten van vandaag.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies