Glue Trip

Glue Trip

De beste Braziliaanse psychedelic pop!

18 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Op 18 november staat Poppodium Nieuwe Nor in het teken van Glue Trip, het muzikale project onder leiding van de Braziliaanse muzikant Lucas Santa Cruz. In 2013 begonnen als experimenteel opnameproject, werd Glue Trip al snel uitgenodigd voor hun eerste liveoptreden bij het Prata da Casa-project (SESC Pompeia). Met drie uitgebrachte albums en virale hits als "Elbow Pain" (17 miljoen views op Youtube) en "La Edad del Futuro", is Glue Trip in Brazilië en over de hele wereld een referentie geworden voor hedendaagse Braziliaanse psychedelische muziek.

Met het in juli 2022 uitgebrachte album "Nada Tropical" laat de band een volwassenheid zien en verstevigt daarmee de volgende stap in een carrière waar ze al tien jaar aan de weg timmeren. De band verwerkt steeds meer hun Braziliaanse roots in hun composities en op dit album werken zij samen met grote namen uit de Braziliaanse muziek, waaronder maestro Arthur Verocai, zangeres YMA uit São Paulo en de muzikanten Otto en Felipe S uit Pernambuco.

Met verschillende internationale tours achter de rug, waaronder uitverkochte shows in Londen en Parijs tijdens hun laatste tour, is Glue Trip bezig met een gestage opmars en bouwen zij een solide achtergrond op. Ze staan bekend als een van de meest interessante en innovatieve muzikale projecten van vandaag. Mis dit bijzondere concert niet en kom genieten van de unieke sound van Glue Trip!

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf maandag 15 mei om 10:00!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies