Vision Video (USA)

Visi­on Video (USA)

Repost presenteert | Dance music for the end-times

19 november 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

'RePost' presenteert het eerste Nederlandse optreden van de Amerikaanse goth-act Vision Video. De uit Athens, Georgia (USA) afkomstige band is met haar poppy postpunk een een must voor liefhebbers van The Cure, Chameleons en The Smiths. Ze gooiden hoge ogen tijdens het afgelopen Wave-Gottik Treffen in Leipzig en komen in november terug naar Europa om werk van hun laatste album 'Hauted Hours' (2022) te laten horen.

Het verhaal van Vision Video uit Athens, USA is het levensverhaal van zanger Dusty Gannon. In 2021 bracht Vision Video haar debuut-LP uit, getiteld 'Inked in Red', waarin Dusty's verhaal en de duisternis die hij als soldaat in Afghanistan heeft ervaren centraal staan. Na zijn tijd in Afghanistan kwam hij in Amerika als paramedicus opnieuw in de frontlinie terecht, dit keer van een dodelijke pandemie. Het vormt de rode draad op het nieuwe album 'Haunted Hours' uit 2022, dat wederom vol staat met prachtige dromerige Goth Rock en Post Punk.

Na zoveel pijn en lijden uit de eerste hand te hebben ervaren, stortte Dusty zich in het TikTok-personage 'Goth Dad' dat hij op sociale media heeft gecreëerd om anderen te helpen hun pijn te verwerken, of het nu het verlies is dat we allemaal delen door de pandemie, of het accepteren van jezelf zoals je werkelijk bent, ongeacht wat andere mensen denken. Op deze manier wist Dusty Gannon contact met de hele wereld te leggen en bouwde Video Vision een grote aanhang, liefkozend 'Baby Bats' genoemd, op. De boodschap van liefde en respect leidde tot meer dan 600.000 volgers op socialemediaplatforms.

In 2023 maakte Vision Video voor het eerst de oversteek naar Europa en maakte het indruk op Wave Gottik Treffen met een gedenkwaardige show met een boodschap: om alle mooie dingen in het leven te vieren en te genieten van al die kleine momenten.

De kaartverkoop start op 19 augustus om 10:00 uur

Artist Info
Vision Video
Vision Video

Het verhaal van Vision Video uit Athens, USA is het levensverhaal van zanger Dusty Gannon. In 2021 bracht Vision Video haar debuut-LP uit, getiteld 'Inked in Red', waarin Dusty's verhaal en de duisternis die hij als soldaat in Afghanistan heeft ervaren centraal staan. Na zijn tijd in Afghanistan kwam hij in Amerika als paramedicus opnieuw in de frontlinie terecht, dit keer van een dodelijke pandemie. Het vormt de rode draad op het nieuwe album 'Haunted Hours' uit 2022, dat wederom vol staat met prachtige dromerige Goth Rock en Post Punk. Na zoveel pijn en lijden uit de eerste hand te hebben ervaren, stortte Dusty zich in het TikTok-personage 'Goth Dad' dat hij op sociale media heeft gecreeerd om anderen te helpen hun pijn te verwerken, of het nu het verlies is dat we allemaal delen door de pandemie, of het accepteren van jezelf zoals je werkelijk bent, ongeacht wat andere mensen denken. Op deze manier wist Dusty Gannon contact met de hele wereld te leggen en bouwde Video Vision een grote aanhang, liefkozend 'Baby Bats' genoemd, op. De boodschap van liefde en respect leidde tot meer dan 600.000 volgers op socialemediaplatforms. In 2023 maakte Vision Video voor het eerst de oversteek naar Europa en maakte het indruk op Wave Gottik Treffen met een gedenkwaardige show met een boodschap: om alle mooie dingen in het leven te vieren en te genieten van al die kleine momenten.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies