Impulse D&B ft. Pola & Bryson,  Millbrook & Lexurus

Impul­se D&B ft. Pola & Bry­son, Mill­brook & Lexurus

The Final Mission...

01 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 23:00
Aanvang: 23:00
Verwachte eindtijd: 05:00

We gaan richting het najaar van 2023, en daarmee ook naar de afsluitende editie van het Impulse D&B jaar! Deze editie een met gemengde gevoelens. Het collectief achter Impulse D&B, bestaande uit Battletek, Minzo en Bulack, heeft besloten om na ruim 8 jaar organiseren het stokje door te geven aan de nieuwe generatie. Sinds 2015 hebben we tal van grootheden over de vloer gehad en Heerlen onveilig gemaakt, waaronder Metrik, Culture Shock, A.M.C., Kanine, Friction en vele anderen. Samen met dit collectief hebben we een geweldige tijd beleefd. En daar zijn jullie, het publiek, een bepalende factor in geweest! De lopende saga in de Nieuwe Nor komt ten einde, maar voor speciale gelegenheden houden we graag de deur nog op een kiertje, dus compleet afscheid nemen doen we nog niet...

Team Nieuwe Nor wilt iedereen die de afgelopen jaren betrokken is geweest bij Impulse D&B bedanken voor de inzet, memorable avonden en onvergetelijke danspartijen. We gaan er met z'n allen nog één laatste keer een editie van maken om niet te vergeten!

Time table

Vrijdag 01 december

23:00

First Bass Crew

00:00

Lexurus

01:00

Pola & Bryson

02:00

Millbrook

03:00

Battletek

04:00

Impulse D&B Crew

05:00

END

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies