Naaz

Naaz

De Ariana Grande van de lage landen.

Dit con­cert vindt plaats in de Lim­burg­zaal van The­a­ter Heer­len en wordt geor­ga­ni­seerd door Park­stad Lim­burg Theaters.

08 december 2023 Theater Heerlen
Limburgzaal
Open: 19:30
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

In januari dit jaar maakte Naaz Mohammad na een pauze van bijna drie jaar haar rentree op de Nederlandse podia met een spectaculaire show in Carré. De Koerdisch-Nederlandse belofte is en voelt zich vrij. En dat zie je en hoor je ook aan haar muziek op haar nieuwe album Never Have I Ever; volgens Oor “een geweldige plaat met prachtig geproduceerde popsongs (…) van de beste popzangeres of Ariana Grande van de lage landen.”

Haar debuutalbum Bits of Naaz leverde de indertijd piepjonge Naaz in 2018 meteen twee Edisons en support-shows voor Arcade Fire en Jessie J op. Een jaar later volgde de tweede EP The Beatiful Struggle. En helaas was haar leven ook een struggle. Ze verdwijnt van het podium, teleurgesteld in de muziekindustrie, onder druk van haar familie en ingegeven door trauma’s en depressies.

Nieuw geluk
Zo plots als ze drie jaar geleden verdween, zo plots is Naan begin 2023 ineens weer terug op het toneel. Sterk, hoopvol en gedreven om een inspiratie te zijn voor andere jonge artiesten. Ze pakt meteen goed uit met Never Have I Ever, waarop haar prachtige stem diverser dan voorheen klinkt in een mix van electropop, hiphop, allerlei vormen van ambient en zelfs klassieke muziek. Na haar rentree op Eurosonic is er dan meteen dat indrukwekkende concert in een vrijwel uitverkocht Carré:

*“Met Never Have I Ever behandelt de zangeres haar oude demonen en haar nieuwe geluk… En heel Carré danst met Naaz mee…” *– Volkskrant ★★★★

Dit concert vindt plaats in de Limburgzaal van Theater Heerlen en wordt georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters.

Artist Info
Naaz
Naaz

Het was een tijdje stil rondom de Nederlands-Koerdische artieste, Naaz. Ze verdween, zocht en vond zichzelf uiteindelijk terug. Naaz verliet het muzieklandschap als een meisje en is terug gekomen als een jonge, krachtige vrouw. In deze periode heeft ze zich losgemaakt van haar verleden en donkere delen uit haar leven. Ze wil haar verhaal delen en anderen inspireren. Met haar comeback show Jin, Jihan, Azadi (vrouw, leven, vrijheid) geeft Naaz een blik in haar wereld. Een verhaal over vrijheid, cultuur, verleden en heden. Je eigen kracht terugnemen en niet bang zijn voor mensen die je klein houden.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies