Atlas Pro Wrestling

Atlas Pro Wrestling

Worstelen in de Nieuwe Nor? Hell Yeah!

10 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 16:00
Aanvang: 16:00
Verwachte eindtijd: 21:00

Na een klein voorproefje tijdens de releaseshow van Mt. Atlas vorig jaar smaakte dat worstelen wel naar meer. Vandaar dat we met gepaste trots 'Atlas Pro Wrestling' presenteren.

Tijdens 'Rumble in the Hills' kun je helemaal los gaan tijdens drie matches en zal de avond omlijst worden door vier kick-ass bands. Are you ready, brother?!

Line-up

Pendejo!
Een heavy rock band die je zeker niet wilt missen. Met hun Latijns-Amerikaanse roots, levert de band muziek die omschreven wordt als heavy, verslavend, bruut en groovend.

Mt. Atlas
Mt. Atlas is een post-punk noise band uit Heerlen die bekend staat om energieke shows en creatieve uitlatingen. De act die in 2018 Nu of Nooit won om in 2019 Pinkpop te openen houdt een wijde blik op de wereld en houdt van creëren en innoveren met anderen en elkaar.

Tower Crane Towers
Gewapend met snelle en opzwepende melodieën en emotioneel uitdagende teksten heeft de band inmiddels twee EP’s op haar naam die uitblinken in uniek, innovatief design. Tower Crane Towers brengt live een rampzalige mix van opwindende, melodieuze en heerlijke punkrock-anthems.

Wolfbox
WOLFBOX brengt je garagerock uit het afvoerputje van Limburg. Zanger/gitarist Mike en drummer Max brengen tijdens een show een smerige sound van hoge kwaliteit en lijken bij iedere live-optreden elkaar tot een hoger niveau te pushen. Een show van WOLFBOX is protopunk met sloophamers, stilstaan is onmogelijk.

Matches

Mot van Kunder vs Bad Bones

The Alliance (Legion von Creed & Dark Mondo) vs Rivality (Ultima Sombra & MBM)

Mike D. vs Peter Tihanyi

Time table
16:00

Doors Open

16:15

Tower Crane Towers

16:45

Match 1

17:25

Wolfbox

17:55

Match 2

18:45

Pendejo

19:45

Match 3 + Mt. Atlas

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies