Oh Hiroshima (SWE) & TÖRZS (HU)

Oh Hiro­s­hi­ma (SWE) & TÖRZS (HU)

Atmosferische post-rock

14 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:30

Oorspronkelijk afkomstig uit de Zweedse stad Kristinehamn, bestaat de huidige versie van Oh Hiroshima uit de broers Jakob Hemström (gitaar/zang) en Oskar Nilson (drums). De band heeft altijd een directe benadering gehad van het post-rockgenre en nergens komt dit duidelijker naar voren dan in hun nieuwste release.

Door het constante atmosferische element van hun muziek te combineren met een breed scala aan nieuwe invloeden, zet de band met hun laatste album Myriad een aanzienlijke stap voorwaarts in zowel geluidsbewerking als songwriting. Het is zonder twijfel hun meest ambitieuze album tot nu toe en brengt een explosie aan ideeën en emoties naar voren, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe, onbekende terreinen verkennen.

Oh Hiroshima maakt duidelijk dat ze vastbesloten zijn om hun creativiteit verder te ontwikkelen en de grenzen ervan te verleggen.

Support wordt voorzien door TÖRZS

Het meest opwindende nieuwe talent uit Oost-Europa, TÖRZS, is de grootste instrumentale post-rockband uit Hongarije. Hun laatste album is opgenomen in een grottenstelsel op 500 meter onder de grond, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. De band was te zien op het Moscow Music Week-showcasefestival (2020) en het Budapest Showcase Hub in 2021. Momenteel tourt de band door heel Europa en er staat een nieuwe album release in de planning voor eind 2023.

Ticketverkoop start maandag 31 juli om 10:00!

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aanbieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies