The Doors Alive (UK)

The Doors Ali­ve (UK)

Light My Fire!

20 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Wereldwijd bekende tribute band The Doors Alive brengt binnenkort 'The Doors-ervaring' naar de Nieuwe Nor. De band uit Engeland wordt door vele critici gezien als dé nummer één tribute band van de legendarische band.

Met hun muzikale vakmanschap weten ze het publiek akelig dicht bij het origineel te brengen en met hun uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een optreden in de sixties. Tijdens de show worden alle grote hits van The Doors gespeeld, zoals 'Light My Fire', 'When The Music's Over', 'The End', 'Love Her Madly' en 'Riders On The Storm'.

Zanger Mike draagt gedichten voor van Jim Morrison en weet met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem het publiek mee te nemen naar jonge jaren van The Doors. Toetsenist Cristian verbluft het publiek met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die je de flower power laten voelen. Om de authentieke sixties-sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors.

Met uitverkochte zalen over de hele wereld, bewijst The Doors Alive dat ze de magie van The Doors levend weten te houden. Dit is dan ook een unieke ervaring die je niet wilt missen! De erfenis van Jim Morrison en zijn band is tijdloos en wordt door The Doors Alive op een indrukwekkende manier geëerd.

De kaartverkoop is gestart!

Time table
19:30

Doors open

20:00

Doors Alive

22:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies