Lotte Walda

Lot­te Walda

Heerlense singer-songwriter sluit albumtour 'Dragonfly' af in thuisstad

22 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 21:45

Singer-songwriter Lotte Walda sluit de tour rondom haar debuut-album 'Dragonfly' op 22 december af in hét poppodium in haar thuisstad. Lotte valt op door haar catchy melodieën, rake teksten en haar authentieke, innemende stem. Met haar muziek wil Lotte Walda inspireren. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album ‘Dragonfly’ dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal.

Lotte noemt zichzelf een oude ziel door haar voorliefde voor 70’s muziek en vintage kleding. Ze wordt geïnspireerd door folk singer-songwriters uit met name het Amerika van de jaren zeventig van de vorige eeuw (o.a. Joni Mitchell, Melanie), maar evengoed door haar reizen, de mensen waar ze mee omgaat en de huidige generatie artiesten met een boodschap (Zaz, Jack Johnson, Raising Appalachia).

Als een zonnestraal reist ze over de wereld om haar muziek en de boodschap van dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst naar de mensen toe te brengen. En dat lukt, zo werd haar single ‘Let It Flow’ bijna 12 miljoen (!) keer beluisterd. Op haar eerste échte album ‘Dragonfly’ staan 18 nummers geïnspireerd door de natuur en al haar bijzondere reizen die ze afgelopen tijd heeft gemaakt. De single ‘Honour Life’ vormt een goed voorproefje voor het hele album: via het nummer eert Lotte het leven, zodat het haar zal eren: “Als ik besluit dankbaar te zijn, zal ik dankbaarheid voelen.”

‘Dragonfly’ verschijnt in een zeer bijzondere, dubbele vinyl uitgave met gekleurd vinyl. Kant A en B vormen de zon met een lente- en zomerzijde en kant C en D vormen de maan met een herfst- en winterzijde. Het album is geproduceerd door twee generaties Bombrini die beiden al ruimschoots hun sporen in de muziek hebben verdiend. Gino Bombrini (o.a. YinYin, Komodo) ontfermde zich over de ene helft van de songs en zijn vader Angelo Bombrini (o.a. The Ragtime Rumours) nam de andere helft van de productie voor zijn rekening. De muzikaliteit van de Bombrini’s sluit goed aan bij de songs van Lotte en zij zorgen gezamenlijk voor de warme, natuurlijke sfeer die de songs kenmerken.

De kaartverkoop start op 29 september om 10:00 uur.

Time table
20:00

Doors Open

20:30

Lotte Walda

Artist Info
Lotte Walda
Lotte Walda

Singer-songwriter Lotte Walda valt op door haar catchy melodieen, rake teksten en haar authentieke, innemende stem. Met haar muziek wil Lotte Walda inspireren. Stuk voor stuk ademen de nummers van haar nieuwe album 'Dragonfly' dankbaarheid, liefde en hoop voor een betere toekomst voor ons allemaal. Als een zonnestraal reist ze over de wereld om haar muziek en deze boodschap naar de mensen toe te brengen. En dat lukt, zo werd haar single 'Let It Flow' bijna 12 miljoen (!) keer beluisterd. Inmiddels wordt hard gewerkt aan haar eerste echte album 'Dragonfly' met daarop 18 nummers geinspireerd op de natuur en al haar bijzondere reizen die ze afgelopen tijd heeft gemaakt. De single 'Honour Life' is al uit en vormt een goed voorproefje voor het hele album! In Honour Life eert Lotte het leven, zodat het haar zal eren: "Als ik besluit dankbaar te zijn, zal ik dankbaarheid voelen." Lotte noemt zichzelf een oude ziel door haar voorliefde voor 70's muziek en vintage kleding. Ze wordt geinspireerd door folk singer-songwriters uit met name het Amerika van de jaren zeventig van de vorige eeuw (o.a. Joni Mitchell, Melanie), maar evengoed door haar reizen, de mensen waar ze mee omgaat en de huidige generatie artiesten met een boodschap (Zaz, Jack Johnson, Raising Appalachia).

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies