A Soulful NYE Party ft. Somethin' Fresh & guests

A Soul­ful NYE Par­ty ft. Some­thin’ Fresh & guests

Fris het nieuwe jaar in!

31 december 2023 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 03:00

A SOULFUL NEW YEARS EVE PARTY FEATURING SOMETHING’ FRESH & GUESTS

De Nieuwe Nor gaat op zondag 31 december dansend het nieuwe jaar in en presenteert daarom een nieuwjaarsfeest met alles dat je daar bij nodig hebt. Van een welkomst drankje en heerlijke hapjes tot een avondvullend programma waarbij de voetjes van de vloer gaan. Voordat de klok twaalf slaat tellen we samen met het publiek op magische wijze af om vervolgens al dansend en feestend 2024 in te luiden.

Verwacht een spectaculaire dansavond met de fijnste soul en danceclassics en de fijnste R&B, hip hop en disco verzorgd door dé soul/funk/disco band van het Zuiden; Somethin’ Fresh!

Somethin’ Fresh is al 35 jaar een begrip in Limburg en daarbuiten. Opgericht door de gebroeders Charles en Ferry Tanamal en Eric Powers (USA) met ‘leading lady’ Monyka op vocals. Sinds het bestaan heeft de band menige soul party tot een spektakel getoverd en heeft tijdens haar bestaan op diverse podia in heel Nederland opgetreden zoals o.a. Paradiso en Marcanti Plaza Amsterdam, Soullive in Poppodium 013 en Soulcity te Eindhoven. De band vierde eerder dit jaar al in een uitverkochte grote zaal haar jubileum.

Voor deze magische funk/soul avond zijn tijdelijk voordelige groeptickets verkrijgbaar met of zonder hapjes. Dus scoor je ticket NOG VOORDELIGER met je favo groep vrienden van vier personen!

Bij alle entreetickets zit tevens een welkomsdrankje inbegrepen. De smaakvolle hapjes worden verzorgd door Shabba's Saté!

Tickets gaan aanstaande vrijdag 6 oktober om 10.00 uur online!

Time table
22:00

DJ Benohen

23:00

Somethin' Fresh (Set 1)

23:50

Aftel moment met DJ Benohen

00:30

Somethin' Fresh (Set 2)

01:20

DJ Bo

03:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies