Hard in Heerlen: Coffin Feeder

Hard in Heer­len: Cof­fin Feeder

WAARSCHUWING: DEZE SHOW BEZOEK JE OP EIGEN RISICO!

11 januari 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Ontstaan op de dag dat de aarde stil stond, is Coffin Feeder een onheilige alliantie tussen veteranen in de metal- en hardcore scene.

Een waanzinnige en woedende combinatie met leden van Aborted, Leng Tch'e en Fleddy Melculy spuwt een hoog energetische mix van groove-geladen death metal, grind en hardcore uit. Hoewel alle leden uit België komen, zijn ze afkomstig uit drie verschillende regio's binnen België en spreken ze drie verschillende dialecten. Daarom moeten de leden in eenvoudig Engels bijeenkomen om elkaar te kunnen begrijpen. Als dat niet zwaar is, weet ik het ook niet.

Wees gewaarschuwd, geen vlees zal worden gespaard. Coffin Feeder zal een gat in je hoofd boren en zijn eieren in je hersenen leggen die zeker bipolair zullen zijn!

Support voor Coffinfeeder wordt verzorgt door Changing Tides en Sapphyr.

Changing Tides
Changing Tides is een metal band met 5 leden uit Noord-Brabant, Nederland. De band haalt in zijn muziek voornamelijk inspiratie en elementen naar voren uit zowel het metalcore als het deathcore genre. Door een combinatie te maken van stevige gitaarriffs, diepe breakdowns en mysterieuze (zang)orchestraties weten ze het publiek altijd luidkeels mee te laten zingen en in beweging te brengen.

Sapphyr
Sapphyr is een symfonische deathcore band die de verhalen van het oude Egypte en de Byzantijnse geschiedenis verkent. Hun muziek combineert de kracht van deathcore met majestueuze symfonische elementen, waardoor een boeiende reis door de echo's van vervlogen rijken ontstaat.

Time table
19:00

Doors open

19:30

Changing Tides

20:35

Sapphyr

21:40

Coffin Feeder

23:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies