The Tallest Man on Earth & Amsterdam Sinfonietta

The Tal­lest Man on Earth & Amster­dam Sinfonietta

Breder dan klassiek

Dit zitcon­cert vindt plaats in de Rabo­zaal van The­a­ter Heer­len en wordt geor­ga­ni­seerd door Park­stad Lim­burg Theaters.

11 januari 2024 Theater Heerlen
Rabozaal
Open: 19:00
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Een betoverende avond met wonderschone songs, klassieke muziek en speciale covers. Amsterdam Sinfonietta zet de Breder dan klassiek-nieuwjaarstraditie voort met de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson, beter bekend als The Tallest Man on Earth. Matsson heeft het grote talent elke zaal muisstijl te krijgen met alleen al zijn grofkorrelige stem en een gitaar.

The Tallest Man on Earth
Samen met Amsterdam Sinfonietta betovert deze Zweedse singer-songwriter met wonderschone songs uit zijn rijke oeuvre, klassieke muziek en een aantal speciale covers. Van Zweedse folklore en werk van klassieke Scandinavische componisten tot covers van Bob Dylan en Sting. The Tallest Man on Earth is bovendien een meestergitarist; op één concertavond bespeelt hij er wel tien, van akoestisch tot banjo.

Brooklyn Rider
Speciale gast tijdens deze Breder dan Klassiek is het New Yorkse strijkkwartet Brooklyn Rider. Dit kwartet gooit internationaal hoge ogen dankzij hun onstilbare honger naar avontuur. Frontman Colin Jacobsen voert ook Amsterdam Sinfonietta aan.

Colin Jacobsen: leiding & viool
The Tallest Man on Earth: gitaar & zang
Brooklyn Rider String Quartet

Dit zitconcert vindt plaats in de Rabozaal van Theater Heer­len en wordt georganiseerd door Park­stad Lim­burg Theaters.

Artist Info
The Tallest Man On Earth
The Tallest Man On Earth

The Tallest Man On Earth is de artiestennaam van de Zweedse singer- songwriter Kristian Matsson en maakt indie-folkrock muziek. Kristian Matsson is geboren op 30 april 1983 in het Zweedse landsdeel Dalarna. Matsson zingt onder de naam The Tallest Man On Earth en zijn stem wordt ook wel vergeleken met Bob Dylan.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies