Kinetic

Kine­tic

Techno - Redefined

19 januari 2024 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 04:00

Het collectief van Kinetic maakt zijn terugkeer naar Nieuwe Nor op vrijdag 19 januari, na de succesvolle lancering in september 2023. Bestaande uit lokale talenten, onderscheidt dit collectief zich door een unieke visie op evenementenorganisatie, die tot leven wordt gebracht in onze zaal.

Wat oorspronkelijk begon als een idee op papier, is uitgegroeid tot een lokaal feest met hoge verwachtingen. Na drie edities zijn we nu klaar om een volgende stap te zetten, groter en in een totaal nieuwe richting. Kinetic draait om visuals, verlichting en muziek die op een futuristische maar toch vertrouwde manier samenkomen. Het artistieke concept biedt een unieke ervaring met speciaal ontworpen visuals en decoraties. Dit alles wordt gecombineerd met muziek verzorgd door een zorgvuldig geselecteerde groep artiesten, waardoor een evenement ontstaat dat zijn gelijke niet kent.

De artiesten die het collectief op 19 januari verwelkomt, brengen een variatie aan techno-stijlen, van bekende nummers tot vernieuwende ideeën. Dit is meer dan alleen een opeenvolging van DJ's; alle artiesten brengen de juiste muziek op de juiste momenten, begeleid door licht en visuals, waardoor het publiek wordt meegenomen op een ware muzikale reis.

Maak je klaar om het onbekende te ontdekken bij Kinetic - een avond zoals je die nog niet eerder hebt beleefd!

Time table
22:00

Doors open

22:00

Kinetic

22:45

Pretender

23:45

Huh?

01:00

I5hi

02:00

Joyce b2b Nachtvlinder

03:00

Rndrs

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies