Hard in Heerlen: Delain

Hard in Heer­len: Delain

Melodische-metal van het hoogste niveau!

02 februari 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Delain begint een nieuw hoofdstuk met hun zeer geprezen nieuwe single "The Quest and the Curse". Deze zomer onthulden ze hun nieuwe line-up, met drie originele en twee nieuwe leden, waaronder de getalenteerde zangeres Diana Leah. De band staat nu klaar om opnieuw de wereld te veroveren!

Oprichter Martijn Westerholt is momenteel druk bezig met het zevende studioalbum, dat volgend jaar zal uitkomen. Het herkenbare, aanstekelijke melodische metalgeluid dat Delain kenmerkt, is al bijna twee decennia in de ontwikkeling maar altijd consistent in kwaliteit.

Met zes albums, drie EP's en een live-DVD op hun naam, hebben ze samengewerkt met grootheden als Sharon Den Adel (Within Temptation), Marko Hietala (Nightwish) en Alissa White-Gluz (Arch-Enemy). Delain heeft een sterke indruk gemaakt in de scene, met wereldwijde tournees met bands als Nightwish, Sabaton en Within Temptation, en optredens op festivals als Wacken, Graspop, Download en Fortarock.

support voor Delain wordt verzorgt door Ilumishade

Illumishade, opgericht in 2019 door zangeres Fabienne Erni is een opkomende ster in de moderne metal. Het debuutalbum "ECLYPTIC: Wake Of Shadows" uit 2020 vertelt een klassiek verhaal van licht en duisternis in een fantasiewereld. Geïnspireerd door bands als Dream Theater en filmcomponisten zoals Ludwig Göransson, brengen ze progressieve heavy muziek met een mix van virtuositeit, zwaarte, passie en soundscapes naar het podium.

Time table
19:30

Doors open

20:00

Illumishade

21:00

Delain

22:30

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies