Rafting Goods

Raf­ting Goods

Collectief vol hiphop-heavyweights

02 februari 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:45
Verwachte eindtijd: 23:00

De grootste rapcrew van Nederland strijkt neer in de Nieuwe Nor: Rafting Goods. Een collectief vol hiphop-heavyweights, we noemen: Tim Beumers, Hairo, Dookie, James, NTAN, Mike Tibbert, $KEER&BOO$, Dion Mase, Roelie Vuitton, Tenshun, Nosa, Eijer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het collectief dropte hun eerste album in 2022 en anno 2023 zijn er al zeven (!) Rafting Good Packs en een mega 101 Barz sessie veschenen. Tijd voor een hip-hop-hooray dus. Noteer 2 februari 2024 in je agenda. Verwacht een twee-uur lange (!) show waar echt alles langs komt, niet alleen de leden van Rafting Goods maar ook vrienden, surprise guests, DJ's, exclusieve merch en een afterparty!

uitverkocht

Time table
20:00

Doors open

20:00

DJ

20:45

Rafting Goods

21:45

Pauze / DJ

22:00

Rafting Goods

23:00

Verwacht einde

Artist Info
Rafting Goods
Rafting Goods

Uit alle windstreken van Nederland zijn rappers en producers met een eigen discografie en verhaal samengekomen voor een common good: 'Rafting Goods'. Aan de microfoon verschijnen Hairo, Dion Mase, $KEER & BOO$, Dookie, Eijer, James, Mike Tibbert, MPDrees24, Nosa, NTAN, Roelie Vuitton, Tenshun en Tim Beumers. In de supergroep zitten naast die waslijst aan mc's ook een hele hoop producers. Heb je opnieuw even: Andel Drums, Blanke Roy, Phin, Jordy Simons, Yung Umbro, Presto, Sneadr en Soulution leveren de beats. Daar houdt de name dropping niet op. Dit collectief bestaat uit de som van klinkende namen als Krauw Konnekt, Fat Windjacks, Slenterprise, Mack X King X Monster, Het VerZet en VSOP, en verder terug nog Blocnotes, Fakkelbrigade, Zo Moeilijk en Kohfie Konnect.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

UITVERKOCHT
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies