Hard in Heerlen: Hatesphere + Mercenary

Hard in Heer­len: Hate­sp­he­re + Mercenary

Soundtrack of Hate Tour 2024

16 februari 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

Twee Deense metal-grootheden bundelen hun krachten voor de 'Soundtrack of Hate Tour' 2024. Hatesphere, de Deense koningen van de thrash metal, nemen je samen met de melodische metalband Mercenary mee op een explosieve reis vol adrenaline, passie en compromisloze agressie.

Hatesphere
Hatesphere geldt als de ontembare kracht in de Deense metalscene. Ze staan al sinds 2001 in aan de top met hun agressieve melodische death/thrash-metal, gedrenkt in pure agressie. De band staat voor vernietigende riffs, verpletterende drums en de kenmerkende schorre vocalen van frontman Esben "Esse" Hansen. Hun live-optredens zijn een intense achtbaan van energie, waarbij het publiek wordt meegesleurd in een wervelwind van headbangen en moshen. Met albums als 'The Sickness Within' en 'To the Nines' heeft Hatesphere bewezen dat ze niet alleen een stempel hebben gedrukt op de Deense metal, maar ook een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten op het wereldwijde metalen landschap. Hun laatste album 'Hatred Reborn' kwam in 2023 uit.

Mercenary
Het verhaal van Mercenary begint in 1991 in Aalborg. De band geldt als als een ware pionier in de wereld van progressieve en melodische death metal. Gedurende de jaren heeft Mercenary een kenmerkende stijl ontwikkeld die technische virtuositeit combineert met emotionele diepgang. Met albums "Architect of Lies" en "The Hours That Remain" heeft de band internationale erkenning verworven voor hun vermogen om complexe arrangementen te weven met meeslepende melodieën. De krachtige vocale diversiteit, van scherpe grunts tot zuivere zang, voegt een extra dimensie toe aan hun muzikale landschap. Mercenary blijft evolueren en uitdagen, altijd op zoek naar nieuwe horizonten in de metalwereld. Hun laatste album is het in 2023 uitgebrachte 'Soundtrack for the End Times'.

De kaartverkoop voor dit concert is gestart.

Time table
20:00

Doors Open

20:30

Mercenary

22:05

Hatesphere

23:00

Verwacht einde

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies