Booch? Binnen! #2 ft. Luna Morgenstern, Droom Dit & Janet Livv

Booch? Bin­nen! #2 ft. Luna Mor­gen­stern, Droom Dit & Janet Livv

ontdekfestival gaat indoor met aanstormende nationale acts!

02 maart 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 19:30
Verwachte eindtijd: 22:30

Onder de naam ‘Booch? Binnen’ presenteert ontdekfestival Booch? in het clubseizoen nieuwe acts die je een echt festivalgevoel geven. Tijdens de tweede editie op 2 maart 2024 ontdek je heerlijke dansbare acts: de hyper electro-pop van Luna Morgenstern, de poëtische teksten van Droom Dit, en de melancholische melodieën van onze Limburgse Janet Livv! Laat je verrassen!

Booch? Binnen!
Om dat heerlijke gevoel van Booch? vast te houden presenteren we elk kwartaal drie acts voor (bijna) niets. Maar dan moet je er wel snel bij zijn: in de week van de aankondiging claim je je gratis tickets. Daarna worden de tickets elke maand één euro per act duurder. Dus zorg dat je nú bestelt en ontdek de acts van morgen!

Luna Morgenstern
De Amsterdamse Luna Morgenstern (met roots in Keulen) is autodidact, slaapkamer-producer, songwriter en artiest in één. Ze maakt alternatieve electro-pop met krachtige melodieën en delicate zang, waarin persoonlijke verhalen doorklinken op de dansvloer. Haar producties zijn zowel geïnspireerd door EDM-giganten als Kaskade, Da Hool en Gigi D’Agostino, als door haar persoonlijke voorbeelden Charli XCX, Shygirl en Caroline Polachek. Met haar debuut EP Taking The Blow en haar sterke liveshows speelde zij zich in 2021 in de kijker. In juni verscheen haar tweede EP Dance Dance (Don’t Go) met het fantastische Jealous; een opzwepende trance banger met een beat waarmee zij deze zomer het publiek van Froukje opwarmde.

Droom Dit
Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. De poëtische teksten van Droom Dit worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam weg ebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd. Je kunt ze kennen van de Popronde 2023, waar ze ongeveer het hele land omver blazen!

Janet Livv
Janet Livv creëert melancholische melodieën gecombineerd met popinstrumentals die je ‘comfort’ zullen brengen, samen met vriend en producer Rens Jansen. Klinkt als, haar grote inspiratiebronnen Charli XCX, BENEE en Gracie Abrams. Ze speelde in 2023 de Popronde door heel het land, en natuurlijk op Booch? 2023.

Time table
19:00

Doors open

19:30

Janet Livv

20:35

Luna Morgenstern

21:45

Droom Dit

22:30

Verwacht einde

Artist Info
Droom Dit
Droom Dit

Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. De poetische teksten van Droom Dit worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam weg ebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd.

Lees verder...
Luna Morgenstern
Luna Morgenstern

De Amsterdamse Luna Morgenstern (met roots in Keulen) is autodidact, slaapkamer-producer, songwriter en artiest in een. Ze maakt alternatieve electro-pop met krachtige melodieen en delicate zang, waarin persoonlijke verhalen doorklinken op de dansvloer. Haar producties zijn zowel geinspireerd door EDM-giganten als Kaskade, Da Hool en Gigi D'Agostino, als door haar persoonlijke voorbeelden Charli XCX, Shygirl en Caroline Polachek. Met haar debuut EP Taking The Blow en haar sterke liveshows speelde zij zich in 2021 in de kijker. In juni verscheen haar tweede EP Dance Dance (Don't Go) met het fantastische Jealous; een opzwepende trance banger met een beat waarmee zij deze zomer het publiek van Froukje opwarmde.

Lees verder...
Janet Livv
Janet Livv

Janet Livv creeert melancholische melodieen gecombineerd met popinstrumentals die je 'comfort' zullen brengen, samen met vriend en producer Rens Jansen. Klinkt als, haar grote inspiratiebronnen Charli XCX, BENEE en Gracie Abrams. Ze speelt in 2023 de Popronde door heel het land, en natuurlijk op Booch? 2023.

Lees verder...

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies