Kerndicht

Kern­dicht

Boiler Room setting!

16 maart 2024 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 05:00

Op zaterdag 16 maart staat er een nieuw, opwindend concept voor je klaar: Kerndicht. Dit bijzondere collectief van 13 gepassioneerde (Limburgse) artiesten komt samen om een onvergetelijke ervaring te creëren in een intieme boiler room set-up, waarin diverse techno genres moeiteloos in elkaar overvloeien.

Maak je klaar voor een avond vol opzwepende beats, beginnend met een groovy live performance die geleidelijk transformeert naar de hypnotiserende realms van (hard)trance en (hard)techno. Kerndicht belooft niet alleen een sonische verkenning, maar ook een visuele traktatie, met betoverende visuals die perfect aansluiten bij de muziek.

Ontdek nieuw talent en laat je inspireren door unieke muziekstijlen, terwijl je letterlijk naast of achter de DJ staat, dicht bij de kern van de muziek. Dit gloednieuwe concept komt tot leven op zaterdag 16 maart 2024 in de Nieuwe Nor Heerlen. Mis deze primeur niet en laat Kerndicht jouw zintuigen prikkelen tijdens een avond vol verrassingen!

Time table
22:00

Michael b2b Danny (live

23:00

Skaræ

00:30

Syd Sanderson b2b Jasper

02:00

Jessie Dols

03:30

Ieføw b2b Jordøff

05:00

END

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies