Only The Poets (UK)

Only The Poets (UK)

One More Night - European Tour 2024

29 maart 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Het Britse Only The Poets gooit hoge ogen met hun aanstekelijke poprock. Dit jaar veroverden ze de Nederlandse hitlijsten en waren ze te horen op de radio (zelfs als 3FM Megahit!) met hun single 'JUMP!'. Dit jonge viertal is bijzonder productief sinds hun oprichting, met meerdere hitsingles op hun naam en een sterk groeiende reputatie voor geweldige live-optredens.

Louis Tomlinson (ex-One Direction) was op slag fan van de band en hoefde er niet lang over na te denken om Only The Poets mee op wereldtournee te nemen. Sindsdien gaat het bijzonder goed met deze getalenteerde jonge band. Hits zoals 'Ceasefire’ en 'Waking in The Dark' hebben een enorme aantrekkingskracht op een breed publiek, en ze behouden nog steeds dat eigenzinnige, speelse randje dat doet denken aan de beste popmuziek uit de jaren negentig en nul. Afgelopen jaar speelden ze ook het voorprogramma van Lewis Capaldi, in alle grote zalen van Europa!

Een optreden van Only The Poets staat garant voor een exclusieve ervaring die je niet mag missen, met nummers die je na één keer horen al niet meer uit je hoofd krijgt. Zelfs als je hun nummers nog niet kent, zul je worden meegevoerd door de pure euforie van hun muziek. Hoewel ze nog geen debuutalbum hebben uitgebracht, hebben ze al flink wat aandacht weten te trekken. Ze hebben in 2022 een uitverkochte show in de Nieuwe Nor gespeeld, afgelopen jaar de Melkweg en de Doornroosje uitverkocht en deze zomer al op Pinkpop en Pukkelpop gespeeld: Are you ready for round two?

Artist Info
Only The Poets
Only The Poets

Het Britse Only The Poets gooit hoge ogen met hun aanstekelijke poprock. Dit jaar veroverden ze de Nederlandse hitlijsten en waren ze te horen op de radio (zelfs als 3FM Megahit!) met hun single 'JUMP!'. Dit jonge viertal is bijzonder productief sinds hun oprichting, met meerdere hitsingles op hun naam en een sterk groeiende reputatie voor geweldige live-optredens. Louis Tomlinson (ex-One Direction) was op slag fan van de band en hoefde er niet lang over na te denken om Only The Poets mee op wereldtournee te nemen. Sindsdien gaat het bijzonder goed met deze getalenteerde jonge band. Hits zoals 'Ceasefire' en 'Waking in The Dark' hebben een enorme aantrekkingskracht op een breed publiek, en ze behouden nog steeds dat eigenzinnige, speelse randje dat doet denken aan de beste popmuziek uit de jaren negentig en nul. Afgelopen jaar speelden ze ook het voorprogramma van Lewis Capaldi, door alle grote zalen in Europa! Een optreden van Only The Poets staat garant voor een exclusieve ervaring die je niet mag missen, met nummers die je na een keer horen al niet meer uit je hoofd krijgt. Zelfs als je hun nummers nog niet kent, zul je worden meegevoerd door de pure euforie van hun muziek. Hoewel ze nog geen debuutalbum hebben uitgebracht, hebben ze al flink wat aandacht weten te trekken. Ze hebben in 2022 een uitverkochte show in de Nieuwe Nor gespeeld, afgelopen jaar de Melkweg en de Doornroosje uitverkocht en deze zomer speelden ze al op Pinkpop en Pukkelpop.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

UITVERKOCHT
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies