Queer Factory

Queer Fac­to­ry

De grootste open-minded party van Limburg

05 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 22:00
Aanvang: 22:00
Verwachte eindtijd: 03:00

Op vrijdag 5 april presenteren we een bijzondere avond in onze Nieuwe Nor Nacht agenda. We presenteren namelijk de meest extravagante samenwerking ooit: Queer Factory X Nieuwe Nor! Voor het eerst sinds de jaren '90 komt er weer een extra groot regenboogfeest naar Heerlen. Met Queer Factory creëren we een moment waar iedereen kan zijn wie ze diep van binnen zijn. Laten we samen verdwijnen in de muziek en dansen tot de vroege uurtjes. Laat jezelf meenemen op een muzikale reis met een gevarieerde mix aan genres, van queer pop tot stevige techno. Bij de komende editie gaat ons hart sneller kloppen van het Eurovisie Songfestival. Daarom presenteren wij met trots de eerste naam uit de line-up: OGAE dj FirstRANK. Tijdens Queer Factory draait alles om de muziek, de liefde en inclusiviteit. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol stevige beats van lokale en internationale Dj's, en een verrassende parade aan betoverende drag performers die de avond extra kleur geven.

Over Queer Factory
Queer Factory is een initiatief van COC Limburg en wordt meerdere keren per jaar georganiseerd. Het is de plek waar de Queer community van Limburg zich kan verzamelen, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. We verwelkomen je graag in een 'brave space' vol respect, liefde en vooral heel veel plezier. Dus of je nu houdt van gay popliedjes of punk rock, of misschien wel iets daar tussenin, Queer Factory heeft het allemaal.
Verzamel al je glitter en regenboogvlaggen en bereid je voor op een onvergetelijke avond. Laat je meeslepen op de beat, dans tot de zon opkomt en boven alles: wees jezelf, want er is geen betere manier om te vieren wie je bent dan aan de zijde van je mede queers. Meer informatie over COC Limburg vind je op: https://coclimburg.nl/

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies