Lordi (Fin)

Lor­di (Fin)

UNLIVING PICTOUR SHOW 2024

08 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 18:30
Aanvang: 19:00
Verwachte eindtijd: 23:00

Met trots presenteren we Lordi's meest angstaanjagende muzikale avontuur tot nu toe! Met het langverwachte studioalbum, "Screem Writers Guild", belooft Lordi opnieuw onze zintuigen te prikkelen met hun unieke en meeslepende geluid.

Het album iseen ware traktatie voor fans van horror en heavy metal en ontleent zijn naam aan de 'Screen Writers Guild' uit het gouden tijdperk van Hollywood. Echter, "Screem Writers Guild" geeft hier een brutale en luide draai aan.

Lordi neemt je mee naar duistere diepten in nummers als 'Lycantropical Island' en 'In The Castle Of Dracoolove.' Ze domineren met anthemische melodieën, de charismatische humor van Mr. Lordi en subtiel doordachte woordspelingen. Ervaar de rauwe energie van 'Thing In The Cage' en 'Unliving Picture Show' of laat je meevoeren door de sfeervolle ballad 'The Bride,' een verhaal over het monster van Frankenstein dat voor zijn bruid zingt.

Lordi, opgericht in 1992 door de veelzijdige kunstenaar Mr. Lordi, heeft zich gevestigd als een van de belangrijkste Finse rock/heavy metal acts van deze tijd. Na hun overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2006 met 'Hard Rock Hallelujah,' hebben ze met charme en onvergetelijke deuntjes de internationale schijnwerpers veroverd. Hun unieke stijl, uitgebreide monsterkostuums en onconventionele benadering maken LORDI een niet te missen ervaring.

Dit is de kans om de magie van Lordi's handgemaakte monsterman, ontworpen en geproduceerd door niemand minder dan Mr. Lordi zelf mee te maken. Het kost hem elke avond drie uur om de iconische verschijning te creëren die opnieuw de hoofdrol speelt in deze muzikale blockbuster. Mis het niet!

Voor en na de show draait het Rock on your Radio team de beste classic rock en de lekkerste metal in ons Nieuwe Nor Café!

support door All For Metal

Onder de vlag van ALL FOR METAL bundelen metalenthousiastelingen Tim "Tetzel" Schmidt en Antonio Calanna hun krachten, met als gemeenschappelijke visie het brengen van klassieke heavy metalgeluiden naar een nieuwe generatie muziekfans. Met pakkende nummers en een toegewijd, zeer professioneel productieteam achter zich, brengt ALL FOR METAL een anthemische, rechttoe rechtaan metal van internationale klasse naar voren.

Helaas is de support Supreme Unbeing komen te vervallen door ziekte. Het Classic-Rock Duo in het café zal hierom iets langer doordraaien en de deuren van de zaal zullen pas om 19:00 open gaan. Het café is al vanaf 18:00 open!

Time table
18:30

Café open met Rock on your Radio

19:00

Doors Open

19:45

All For Metal

21:00

Lordi

23:00

Café met Rock on your Radio

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies