Pussy Riot (RU)

Pus­sy Riot (RU)

Riot Days!

12 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:30
Aanvang: 20:00
Verwachte eindtijd: 22:15

Pussy Riot is een Russisch protest-kunstcollectief dat bekend is geworden door hun ongeplande en provocerende punkoptredens op ongebruikelijke openbare plaatsen. De groep gebruikt hun muziek om aandacht te vragen voor belangrijke thema's zoals feminisme, LGBTQ-rechten en het regime van Russische president Vladimir Putin.

Op 17 augustus 2012 werden de drie leden veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Op 10 oktober, na een beroep, werd Samutsevich vrijgelaten op proef en haar straf werd opgeschort. De straffen van de andere twee vrouwen werden gehandhaafd.

PUSSY RIOT: RIOT DAYS is een theatervoorstelling gebaseerd op het boek "RIOT DAYS" van Maria Alyokhina. De voorstelling vertelt het verhaal van de groep Pussy Riot en hun strijd voor vrijheid en rechtvaardigheid. De voorstelling is een mix van muziek, theater en film en wordt uitgevoerd door vier acteurs: Maria Alyokhina, Kyril Masheka, Nastya en Max. De voorstelling is geproduceerd door Alexander Cheparukhin en geregisseerd door Yury Muravitsky. Een unieke beleving.

Support voor deze show wordt verzorgt door Antillectual!

Antillectual is een band die je geweten kietelt terwijl je aan het headbangen bent. Ze vragen zich af hoe je geen betrokken band kunt zijn terwijl de wereld in brand staat. Ze brengen maatschappelijke urgentie die wordt omgezet naar melodische punkrock.

In 2005 begon Antillectual met het uitbrengen van albums en touren. In 2023 was Antillectual met 88 optredens de Nederlandse band die het meest in het buitenland heeft opgetreden. Voor het eerst in zeven jaar bracht de band vorig jaar ook een volledig album uit. 'TOGETHER' verwijst naar zowel de staat van de wereld, de muziekindustrie als de aanpak van het album door Antillectual.

Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met Parkstad Limburg Theaters

Time table
19:30

Doors Open

20:00

Antillectual

21:00

Pussy Riot

Artist Info
Pussy Riot
Pussy Riot

Pussy Riot is een Russische, feministische, politieke punkrockband die in Moskou met provocerende optredens actief is. Hierbij snijdt de groep onderwerpen aan als de situatie van vrouwen in Rusland en de verkiezingscampagne van president Poetin. Op 17 augustus 2012 werden de drie leden veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf. Op 10 oktober, na een beroep, werd Samutsevich vrijgelaten op proef en haar straf werd opgeschort. De straffen van de andere twee vrouwen werden gehandhaafd.

Lees verder...
Play list

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies