Rockabilly Breakout ft. The Seatsniffers

Rock­a­bil­ly Break­out ft. The Seatsniffers

Rock 'n Roll Baby!

13 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 15:00
Aanvang: 15:30
Verwachte eindtijd: 23:15

Zijn jullie er klaar voor om helemaal los te gaan Daddy O’s? Maak je dan klaar voor Rockabilly Breakout 13 april 2024 wordt een onvergetelijke ‘break’ van een drukke werkweek! Swing er op los bij de heerlijke live-optredens en bezoek de rockabilly markt met vintage kleding, vinyl, accessoiresen een tattoo-artiest! Tussen de shows spinnen vinyl DJ’s ! Dus kom langs en ‘let the good times roll’ op Rockabilly Breakout.

The Seatsniffers
Dé Belgische roots iconen zijn terug! Ze verkochten de Roma in Antwerpen in no-time uit en komen nu Heerlen onveilig maken! Geïnspireerd door het schemergebied tussen duistere r’n’b, zwarte rock ‘n roll en een rijkdom aan andere vroege Amerikaanse roots-stijlen zoals rockabilly, country en western met serieuze scheut punk-attitude. De basisingrediënten van een Seatsniffers show blijven naar gewoonte bestaan uit veel bier, korte, maar heftige nummers, vette riffs en overdosis rock ’n roll!

Fifty Foot Combo
Als er even lol mag getrapt worden, ben je bij Fifty Foot Combo aan het juiste adres. Dit zooitje ongeregeld brengt live een mix van stomende surfmuziek, Afrikaanse voodoo-ritmes, seventies-funken rock-n’-roll. Kostuums, maskers, danseressen en projecties in combinatie met experimentele exotica en loungegeluiden smelten samen tot een unieke ervaring. De resulterende sound noemt de band zelf ‘Monstrophonic’, een geluid dat deze Belgen in het buitenland al flink wat erkenning heeft opgeleverd.

Supersonics
Supersonics is een Eindhovense rootsband, opgericht in 2016. Van rockabilly tot rock & roll, van blues tot country en van surf tot Americana en dit allemaal in een jaren 60 saus. Invloeden gaan van Elvis tot Johnny Cash, en van The Beatles tot Buck Owens. Heerlijk swingend en uiterst dansbaar en met een contrabas lijn waar je u tegen zegt, een optreden van The Supersonics is een feestje!

Truck Stop Cutie
Truck Stop Cutie heeft razendsnel een uitstekende live-reputatie uitgebouwd. Klaar voor een potje good old country met een vleugje americana? Smeer de kuiven in, poets je schoenen en oefen alvast jouw beste dansmoves!

The Slipmates
De roots van deze rockers liggen in de buurt van Oud-Turnhout en brengen een heerlijke blend van blues, soul, folk en rockabilly!

Moonshine Reunion
Moonshine Reunion maakt gebruik van een halve eeuw rootsmuziek en bewandelt een kronkelende weg tussen rockabilly-, blues- en country. Hun enthousiasme en vakkundig gemaakte nummers zorgen ervoor dat je meer wilt horen en zien van deze boppin' combo uit België!

Tennessee Drifters
Oprechte muziek maken vanuit het hart. A lot of fifties Rockabilly, een grammetjes Honky tonk, een druppeltje Country en een scheutje Blues vormen de hoofdingrediënten van hun smakelijke rock & roll diner.

Rockabilly Markt
Vintage kleding, je Vinyl collectie aanvullen? een barbershop, tatoeage artiesten en nog veel meer! We maken snel bekend wat er allemaal te doen zal zijn op de 'Rockabilly Market'.

Time table
15:30

Tennesee Drifters (Grote Zaal)

16:30

Moonshine Reunion (Kleine Zaal)

17:30

Supersonics (Grote Zaal)

18:30

Slipmates (Kleine Zaal)

19:30

Fifty Foot Combo (Grote Zaal)

21:00

Truck Stop Cutie (Kleine Zaal)

22:00

The Seatsniffers (Grote Zaal)

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies