Sad Songs Club: SCENEKINGS&QUEENS + Prospective (IT) + Traveller (GER)

Sad Songs Club: SCENEKINGS&QUEENS + Pro­spec­ti­ve (IT) + Tra­vel­ler (GER)

Laat een traantje op Koningsdag!

27 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 19:00
Aanvang: 21:30
Verwachte eindtijd: 03:00

Op 27 april vieren we de belangrijkste dag van het jaar; SCENE-KING & QUEEN-DAY! Powered by Jera On Air!

Op deze emo-tionele avond kun je niet alleen genieten de lekkerste emo-bangers en pop-punk knallers in de zaal, maar verkiezen we ook onze SCENEKING&QUEEN voor 2024! Er wordt op deze avond gestemd op wie jij het meeste scene vindt en de winnaars worden om 01:30 uitgeroepen tot SCENE-KING & -QUEEN!

De winnaars ontvangen niet alleen een prachtig Sad Songs Shirt, royale accesoires en gratis toegang tot de Sad Songs Club for life maar ook TWEE TICKETS VOOR JERA ON AIR!

Deze samenwerking is ontstaan met de hosting van Sad Songs Club voor de Silent Disco van Jera On Air 2023! Dit jaar zetten we deze samenwerking met Jera on Air vrolijk voort en zal Sad Songs Club hier opnieuw een dik emo(tioneel) feestje houden in de vorm van een Secret Silent Disco. Dus hou je ogen open en ga vooral op zoek naar je mede-scenekids want dit wordt een feestje dat je niet wilt missen!

SAD SONGS CLUB: DOUBLE TROUBLE!

But wait - there's more! Voordat de Sad Songs Club begint kun je ook nog naar een live optreden van PROSPECTIVE (IT) en TRAVELLER (GER)! Deze metalcore knallers staan namelijk van tevoren klaar om jullie zwarte zieltjes op en neer te laten stuiteren.

*Je mag dus met één ticket naar beide shows! Of je nou een ticket voor Sad Songs Club of voor Prospective+Traveller; beide zijn geldig!

[Deze avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht. Minimumleeftijd: 18 jaar]

Time table
19:00

Doors Open

19:30

Traveller

20:30

Prospective

21:30

Sad Songs Club

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies