Frankie And The Witch Fingers (USA)

Fran­kie And The Witch Fin­gers (USA)

psychedelica, acid rock, fuzzy garagerock, 60’s surf van de bovenste plank

30 april 2024 Nieuwe Nor
Open: 20:00
Aanvang: 20:30
Verwachte eindtijd: 23:00

We presenteren een van de coolste psychrockgroepen van de laatste jaren! Frankie and the Witch Fingers maken mysterieuze acid rock met een zonnige vibe. Met overstuurde gitaren en een bak psychedelica zetten deze prettig gestoorde garagerockers uit de V.S. een krachtig, maar dansbaar geluid neer. En om te laten horen dat ook Limburgers fuzz kunnen creëren, zetten we garagerock-duo Wolfbox uit Landgraaf erbij om jullie op te warmen.

Frankie and the Witch Fingers
Frankie And The Witch Fingers klinkt alsof het prettig gestoorde vierkoppige neefje van The Sonics aan de paddo’s is gegaan. Ze teleporteren ons klakkeloos tussen de jaren ’60, ’70, ’80, ’90 en natuurlijk ook de ’00. De belangrijkste attractie van dit viertal uit Los Angeles is hun woeste liveshow. Net wanneer je denkt dat deze trip niet vreemder kan worden, tonen Frankie and the Witch Fingers hun duivelskunsten van bacchanale proporties. Dit is een parel aan deze nog immer groeiende “psychedelische garagerock-boom” waar ook o.a. Oh Sees, King Gizzard & The Lizard Wizard en Ty Segall toe behoren.

"Frankie and the Witch Fingers doet het weer. Voor de derde keer op rij leveren de Amerikanen een kei van een album af dat voor het eerst ook overtuigend punk weet te zijn. Brutaliteit vervangt mystiek, power verdringt swing, maar klasse, die blijft. En daarvan overstroomt deze band al jaren." (Dansende Beren over het laatste album Data Doom)

Wolfbox
Wolfbox brengt je garagerock uit het afvoerputje van Limburg. Zanger/gitarist Mike en drummer Max brengen tijdens een show een smerige sound van hoge kwaliteit en lijken bij iedere live-optreden elkaar tot een hoger niveau te pushen. Een show van WOLFBOX is protopunk met sloophamers, stilstaan is onmogelijk.

De kaartverkoop is gestart.

Veelgestelde vragen

Hebben jullie een garderobe of kluisjes/lockers?

Bewaar je jas, tas en andere waardevolle spullen in een van onze lockers. Deze lockers zijn van te voren online te reserveren of ter plekke via een terminal (PIN-only) in de entree.

De kosten voor gebruik van een locker zijn 3 euro voor de hele activiteit. De locker is de hele avond toegankelijk via een persoonlijke code. Lockers hebben een formaat van 23 x 27 x 40 cm.

Jassen/tassen zijn niet toegestaan in de zalen. Poppodium Nieuwe Nor beschikt niet over een garderobe.

Reserveer hier alvast je locker.

Kan ik in de Nieuwe Nor met cashgeld betalen?

In de Nieuwe Nor betaal je volledig contactloos! Je kunt alleen met je bankpas (of smartphone) voor je drankje betalen. Wil je toch graag contant betalen? Dan zijn er opwaardeerpassen beschikbaar bij de dagkassa.

Ik heb geen e-ticket ontvangen. Wat nu?

In uitzonderlijke gevallen is je betaling wel gelukt, maar ontvang je geen e-ticket. Check altijd eerst je spam-map. Ticket niet gevonden? Vul dan via deze link je mailadres in en Stager stuurt je alle tickets voor toekomstige evenementen op die met dat mailadres gekocht zijn.

Nog steeds niet gelukt? Stuur ons een mailtje via [email protected].

Ik heb kaarten, maar ik kan bij nader inzien niet komen. Wat nu?

In veel gevallen kunnen we kaarten niet terugnemen. Een ticket is een vrijetijdsproduct. Ten aanzien van deze producten is bepaald dat ze niet geretourneerd kunnen worden. De koop en verkoop van tickets valt onder de uitzonderingsbepaling als opgenomen in artikel 6:230p sub e BW die betrekking heeft op vrijetijdsproducten. Je kunt dit nalezen op de website van de Consumenten Autoriteit. Alleen bij afgelaste concerten of voorstellingen krijg je de volledige kosten (incl. de servicekosten!) van je ticket retour."

We adviseren je het ticket aan te bieden aan anderen geïnteresseerde(n). Doe dat via Ticketswap en post de link in het Facebook-evenement waar je andere geïnteresseerden in het evenement vindt. Ons ticketsysteem Stager werkt samen met Ticketswap en zorgt ervoor dat er een nieuw ticket wordt uitgegeven en jouw ticket wordt ongeldig gemaakt. Door(ver)kopen is op eigen risico. Let op: je mag een ticket alleen doorverkopen tegen de prijs op het ticket (+maximaal 20%).

Bij verhindering door overmacht (ziekte, ongeval, familieomstandigheden, e.d.) verzoeken wij je contact met ons op te nemen en zoeken we een passende oplossing. Doe dit - indien mogelijk - minimaal 24 uur voor het concert.

Ticket(s) bestellen
Meld je aan voor de nieuwsbrief En maak elke maand kans op gratis tickets
Nieuwe Nor maakt gebruik van cookies

Om NieuweNor.nl goed te laten werken maken we gebruik van functionele cookies. Geef je toestemming voor alle cookies, dan worden er mogelijk ook cookies van derden gebruikt. Deze maken het o.a. mogelijk om Youtube video's en Spotify playlists te tonen bij jouw favoriete artiesten. Lees hier alles over cookies op NieuweNor.nl

Alleen functionele cookies
Akkoord met alle cookies